GASH!

Jag har varit hemma i 7h å jag är redan spyless på min familj (min mamma). Jag blir galen. Kan man få bli lämnad ifred? Sen en annan sak, min TV fungerar inte!! Jag har varit och kollat om den vita sladden (antennen?) har åkt ur nånstans men hittar ingenting. Utöver de finns de itne så mkt annat det kan vara.. Jag blir knäpp.

Blä.

Bättre

Ingen paus bara fortsätta jobba på i livet. Det ä bra. Jag är gladare idag. Snart ska jag åka med Kamala in till Umeå för att äta lunch med Jeanette kl 11, kl 12 ska jag träffa Lisa och shoppa skor, fotoram med mera. Sen ska jag lämna igen en bok, fara hem och välja ut vilken överdel jag ska ha imorgon då Daniels farmor fyller 90år, för att sen käka middag på Rex med familjen 18.15. efter det tar jag bussen tillbaka till Nordmaling och kryper ner i älsklingens armar och somnar. Hoppas på en ljusare dag.

Paus.

Fortsättning följer. Uppehåll mellan det ena och det andra. Andningspaus. Vilopaus. Finns det fler betydelser i det ordet?? Vem vet. Nu vet jag inget. Ingenting alls. Inte gällande något. Vad händer imorgon eller övermorgon? Var ska jag jobba? Vem ska jag dela mitt liv med? Var kommer jag bo? Så många frågor. Inga svar. Fast kanske det inte finns någon paus. Vi människor har uppfunnit något som egentligen inte existerar. Alls. Vem vet. Inte jag. Imorgon kommer jag fara hem å hämta min laddare. Då kan folk nå mig på mobilen. Just nu känner jag mig mest bara lost.

ensamhet

Ibland känner man sig ensam trots att man är omkring en massa folk. ibland känner man sig som ensamast då.
Orkar inte skriva nåt utförligt om saker och ting just nu. Är bara så less. Varför kan man inte bara få umgås??

Midsommar

Igår var det midsommar och jag dansade runt stången. Egentligen var det en helt okej dag bortsett från allt tjattrande och tjafsande (jag tjafsade inte utan jag pratar om Daniels bröder) och väldigt mkt fjortisbeteende hos en viss person. Jag nämner inga namn. Men jag blev så otroligt less. Jag kände mig bortkommen. Och sen hjälpte det inte att Daniel jobbade så han kom inte till firandet förrän efter halv5. Suck. Men egentligen var det okej.
Det var kul å spela kort med alla ungdomar från Guiana.

Sen trodde jag att jag skulle hem till Umeå idag eller imorgon haha så fel hade jag. Jag ska tydligen jobba för Kamala på måndag, hjälpa henne baka grejer till Gillköket och tjäna lite pengar på det. Sen far jag in på tisdagförmiddag för att gå på stan med Lisa, sen kommer Daniel in efter jobbet för att vi ska köpa födelsedagspresent till hans Farmor som fyller 90år på onsdag!! Det är stort! Sen har Daniels föräldrar och Daniels faster och farbror sitt 20års jubileum på onsdag. Så jag kommer inte komma hem till Umeå mer än som hastigast förrän på torsdag. Wihoo.

Jag hade hemska drömmar inatt. Jag drömde om en stalker som var jätte läskig och det slutade med att jag och den kvinnliga stalkern hamnade i slagsmål och sen kom Patrik Palmelind (?!) och tog bort henne därifrån. Min kvinnliga stalker visste saker om mig som jag knappt berättat för nån. Om jag hade skaffat ett jobb hade hon skaffat samma. Hon hade 4 olika displayer på mobilen där det stod en text med mitt namn i. Sen när min stalker cyklade iväg slängde hon trosor på mig där hon hade skrivit mitt namn i.

Nästa dröm handlade om Josefin, inte SMTM josse, där jag drömde att jag var hos henne, jag tror hon fyllde år eller någonting. Hon satt inlåst i sin lägenhet och det var bara godkända personer som fick komma och gratta henne, eller ens veta att hon var hemma. Hon liksom Anna svarade inte i telefonen utan att ha kollat nummerpresentatören. Så det var jag och nån till där sen skulle en kille från hennes jobb komma, han frågade någonting hon ville inte svara så han slog henne, misshandlade henne. Fy fan vad hemskt det var.

Sen drömde jag om Anna där hon var paranoid och gömde sig i sin lägenhet. Hon hade 4lägenheter som bara var hennes i samma trappuppgång. Hur det gick till vet jag inte. Och hon hade kedja på dörrarna och låshandtag som i amerikanska filmer. Hon vägrade svara i telefon om hon inte dubbelkollat vem det var först. Hon vägrade knappt öppna dörren då en vänlig själ kom för att lämna några läroböcker till henne.

Sista drömmen var att jag satt i en Aula eller Cafeteria eller nån slags blandning, där det pågick en hetsig diskussion om homofobi som var väldigt stötande. Sen när jag ställde mig i talarstolen och säger att det ska fan inte spela nån roll om man älskar någon av samma eller motsatt kön så blev jag mer eller mindre hatad av hela publiken och nån idiot till pojkvän jag hade i drömmen gjorde slut med mig eftersom jag tydligen hade gjort mig till åtlöje.

Idiotiska drömmar. Elaka människor. Dåliga saker som händer. Blä.

:) Älsklingen

Är i Nordmaling nu hos älsklingen min, idag har varit en bra dag. Jag har skrivit in mig på arbetsförmedlingen, jag gav lisa numret till städjobbgrejen hon ringde dit och fick 4v på tandläkarhögskolan! Yeheeey. Eftersom jag är inskriven på AF kan jag ringa ungdomsslussen på måndag så jag kan få bidrag för att jag är ung å arbetslös. Pengar (kommer) rulla in. Stockholm känns inte så långt bort nu. Semester med älsklingen min. Ja. :)

Emeli jag älskar dig!! JOBB!!

Tidigare i veckan sa Emelie att det fanns nåt 3v städjobb som sökte folk. Jag fick numret och ringde dit, pratade in på telefonsvarare att jag var intresserad och så ringde dom upp idag och sa att jag har fått jobb!! 16 juli kommer jag börja jobba som städare på sjukhuset i 3veckors tid mellan 7-15.45, det kommer vara slitet men det kommer vara helt underbart!! Å jag är så lycklig just nu!! Mellan 16juli - 5augusti kommer jag städa sjukhusets korridorer. Och jag kommer tjäna ca 12000kr på dessa tre veckor. Å jag är så lycklig. Tacktacktacktacktacktacktack Emelie, du är underbar och jag älskar dig.


137+7.1=bMp

Idag har jag bakat bullar =) Det blev 137st så om ni vill ha bullar är det bara ni svänger förbi. :)

Sen har jag fått igen min digitalkamera med fler megapixlar än min förra. (Min digitalkamera gick sönder och jag fick ut en ny på försäkringen.) Den nya har 7.1 Megapixlar. I'm so happy.

Orkar inte skriva så mkt men jag försöker uppdatera er ibland iaf.

Förlåt

Jag ber om ursäkt till mina trogna läsare att jag varit dålig på att blogga den senaste veckan. Typ sen studenten.

Bara för att jag varit slarvig får jag väl ta det från början.

Onsdag: Jag kliver upp 6 på morgonen för att försöka locka håret men misslyckas oerhört mycket. Jag sminkar mig och äter en macka och dricker ett glas C-vitamin. Sen får jag skjuts till Haga där jag möter Anna med ett paraply. Vi beger oss till vår käre (fd) klassföreståndare Göran där klassen samlats för champagnefrukost där vi även blåser upp några ballonger. Det var fint. Det var stämningen. Det var bara några några timmar kvar till friheten. När klockan närmade sig nio begav vi oss till skolan. Jag och några till fick skjuts av Göran så vi slapp regnet. Anna och Tone promenerade och på nåt sätt råkade all vätska i champagneflaskan försvinna på vägen. Fyfy flicka lilla heheh. Efter det så var det dags för fotograferingen som skulle vara på skolgården men sen skulle den vara i skrivsalen fastän den egentligen var i gympan. Förvirringen var total. Men vi gick snällt till gympan i alla fall. Tog kort, gick upp till klassrummet och fick frukost. En baguette med ost och gurka och en festis. Det var GOTT! Bjerre och Göran fick presenter. Många till och med. Men det förtjänar dom, som varit våra snälla klassföreståndare i 3års tid. Sen blev det Aulan och sen tillbaka till klassrummet där vi fick våra betyg och jag fick tom ett stipendium!! 800kr rikare. Yes i'm good! Det var ett betyg som inte stämde som jag ska fara till skolan och klaga på nu snart. Sen sprang vi ut och fick ont i halsen för att hälsa på släktingar som väntade i regnet utanför skolan. Där fick jag en massa blommor och kramar och alla var så stolta så. Sen for vi iväg skrålandes på vår underbara vagn utan bandaren eftersom den vägrade fungera. Men vi åkte vagnen och lyckan var total. Efter det försökte jag hitta igen Lisa men misslyckades totalt. Varför lyckas vi aldrig hitta igen varandra gumman?? Jag sa hejdå till Anna och hittade igen Daniel för att sen gå hem och vänta på att gästerna skulle komma. Fixaed till lite ballonger här hemma och pysslade sen var klockan 3 och en massa människor kom. Vi var 20pers!!

Det var kul, fina presenter, bra sällskap, mycket fika. Efter det kom Anna och hennes syster Lisa och plockade upp mig för att föra färden vidare till Bibi på Carlshöjd för middag och förfest. Det var jätte kul. Jag älskar min klass. Seriöst, ni är bäst.


Ska fara till Östra och gnälla på mitt betyg nu, skriver mer sen.


Fy fan vad vi är bra!

SM3TM04 är kung. Det är ett faktum. Jag hade så extremt kul igår tack till min kära klass som gjorde hela dagen till guld. Sen tack till släktingar, vänner till familjen med flera som kom hite för att gratta mig. Vi blev 20pers!! Helt galet. Orkar inte skriva så mycket nu. Ska vara i nordmaling om 45min. Jag missade bussen så pappa är snäll och skjutsar mig till min älskling eftersom det ska vara nån stor middag med hela hans släkt som jag tydligen förväntades delta i. Jag vaknade 14.50 idag. Helt overkligt att sova så länge. Var visserligen vaken 22h igår men ändå lixom. Nää nu ska jag sluta. Bädda sängen och packa väskan kan vara bra att göra. :)

Bye!!

STUDENTEN!!

Om mindre än 12h springer vi ut från Östra sista gången någonsin!
Känns riktigt skumt måste jag säga. Sen ska vi säga hej till släktingar och familjemedlemmar som står på skolgården med en fin skylt med bild sen när man var tre år med en penna i handen haha sjukt snygg. Efter det så far man vidare med vår underbart snygga vagn som vi dekorerade idag. It's gorgeus. För att sen komma hem och fika med hela släkten + Daniel och hans familj. Känns helt galet att hans föräldrar och syskon ska komma på studentfikat. Visst vi har varit ihop i 4år men våra föräldrar har egentligen aldrig träffats ordentligt. För att inte tala om hela släkten. Men det kommer bli great. Om han är mannen i mitt liv vilket det känns som så är det väl på tiden att hela släkten får träffa hans föräldrar och syskon. Jag är så sjukt glad just nu. Allt är fixat. Äppelpajen till knytkalaset är bakad, skumpa är inhandlat, lägenheten är städat. Jag dammtorkade mitt rum. Det var inte nice.
Men imorron är det studenten och det är sjukt nice!!

Nä nu ska jag sova, jag ska upp om 5h och 47min.

Godnatt!!


Annika 19år

Har varit och firat Annikas födelsedag. Det var mysigt. Bara trevligt folk.
Sen fick jag sällskap av JennyS på hemvägen. Många diskussioner och sånger.
Pratar nu med älsklingen min. :]

Balbilder


Här är balbilderna. De få jag har för tillfället. Fler kommer sen.

image16



The End

Balen i lördags började med champagne och korttagning. Sen satte man sig vid sitt bord med sina vänner för att sen förbanna sig över att folk inte kan hålla käften när klassen vid bordet bredvid började skrika och gorma som om det vore studenten för att sen övergå till att skrika hata östra. Jag blev knäpp. Det äe bal, man klär inte upp sig och går på en sån tillställning för att bli aspackad och skrika lika mycket som på studenten. Det gör man inte.
Efter huvudrätten blev kvällen bättre. Mycket mingel. Många trevliga människor. Blev även många fina bilder. Fast inga som jag kan visa upp här eftersom vi använde Daniels morbrors kamera så jag har inte fått bilderna än. Gunnars kamera sög. Så nu är det de 70bilderna från hans morbror jag väntar på och de vänner jag har som tog kort vill jag oxå ha. Sen de bilder pappa tog när vi åkte dit i bilen osv. De bilderna vill jag verkligen ha. Till slut blev kvällen rätt okej iaf. Som sagt efter huvudrätten så blev det bättre. Vid 1tiden fick vi skjuts hem. Det var skönt..


I övrigt så har jag allmän ångest. Jag tar studenten på onsdag. Jag vill inte. Kan jag inte få gå skola 1år till? Jag känner mig så omotiverad som det bara går. Jag kommer gå arbetslös 1år och bo hemma tills den dag jag blir utkastad. I can feel it. Jag kommer bli lat. En sån där som klagar på att jag inte har nåt jobb men inte orkar göra nåt åt det. Det kommer resultera i självförakt. Gash. Jag känner mig frustrerad. Kan ingen typ skänka mig ett jobb? Nu?

Lågan har slocknat

Vet inte vad som är med mig. Har inte lika mycket energi som jag en gång hade. Jag kan vara tillfälligt kär i livet men aldrig i extas, aldrig sådär vansinnigt lycklig som jag har kunnat vara ibland. Aldrig sådär energifull så jag har 1000 saker att säga på samma gång och alla 1000 saker är lika otroliga. Mitt liv är inte vad de brukade vara. Inte lika händelsefullt. Vilket iof är ganska skönt, men samtidigt känns det som att mitt liv går så långsamt fram. Så otroligt långsamt. Varför vet jag inte. Nää jag ska inte gräva ner mej nu. Jag ska på bal om 2timmar. Det kommer vara vackert. Roligt. Ljuvligt. Underbart. Nu ska jag ta 2febernedsättande tabletter i förebyggande syfte. Sen ska jag äta min Geishakaka och dricka min Coca Cola för att sedan vänta in min syster som ska sminka mig. Håret är redan fixat. Jag kommer vara så snygg. Jag kommer vara så otroligt snygg.

Till vissa av mina läsare; Ses ikväll!
Till er andra; Hoppas ni får det jätte bra på annat håll!!

Bal!

Idag är det bal. Har inte varit nervös men Lisa var så snäll och delade med sig av sin nervositet till mig så nu hara det börjat pirra i min mage oxå. Och det är inte bara för att jag är hungrig. Ugnen håller på att bli varm sen ska jag lägga in två billys pizzor så jag får käka något innan 3rättersmiddagen ikväll. Nu väntar jag på att min vän ska ringa mig och säga att hon är påväg och fråga var jag bor. Hon har inte varit hos mig sen jag flyttade men hon ska fixa mitt hår. I'm so lucky. Sen klockan 4 kommer min syster för att sminka mig. Jag kommer förvandlas. Det kommer bli lika drastisk förändring som Askungen när hon skulle på bal. Jag ska på bal. Jag är så upprymd.
Det kommer bli oslagbart.

Sommarnatt

Sommarnatt, när jag svävar fram i mörkret, aha
Sommarnatt, nu blir det ljusare tider.
Sommarnatt, när jag glider fram på gatan, aha
Sommarnatt i min jättemaskin.

Lite katchy sång ändå haha. Jag älskar Umeå på sommaren. Sommarkvällar då man sitter öst på stan vid gräset nere vid älven och pratar med en fin vän och en hund och ser båtar åka förbi och höra grabbig allsång om hur love hurts och just be the next to be close to you. Typ. Det är sommar. Det är vackert. Det är Umeå. Grönskan. Ljuset. Känslan. Jag är lite kär i sommarnätter just nu. Det är otroligt vackert. Varför är man inte ute om kvällarna oftare och då menar jag bara vara ute som i att man tar med en filt, sitter vid älven och bara ser allt det vackra.

Det är så underbart ljuvligt.

Dagen före balen

Städa mitt rum [/]
Har inte dammsugat men plockat undan så det är beboeligt iaf
Ta ut pengar [X]
Införskaffa vax [X]
Fast ena benet ville inte, vaxet blir fucked up efter första var avklarat
så imorron så fort affärerna öppnat så blir det att införskaffa nytt vax.
Införskaffa hårnålar [X]
Införskaffa mer hårspray [ ]
Jag glömde bort. Imorgon så fort affärerna öppnat.
Införskaffa tiara om pengarna räcker till [ ]
Pengarna räckte inte till. Jag ska köpa blommor istället.
Manikyr [X]
Fransk manikyr. Mina naglar är så vackra.
Göra egen fotvård [X]
Göra egen aniktsvård [X]

Jag har uppnått de flesta av mina dagsmål iaf.
Nu sitter jag i soffan, lite små trött invirad i en morgonrock, bloggar och ser på Missing.
Mys. Hade varit mysigare med lite sällskap dock men, vad gör man?

Imorgon är det bal och jag är så super taggad.
Har fortfarande feber och kommer behöva knapra febernedsättande hela dagen imorgon men that's life.
Imorgon kommer jag kunna låna Gunnar otroligt smala, 7megapixelkamera. Jag vara glad. :)

Dagens mål

Städa mitt rum [ ]
Ta ut pengar [ ]
Införskaffa vax [ ]
(flytande eller inte flytande?)
Införskaffa hårnålar [ ]
Införskaffa mer hårspray [ ]
Införskaffa tiara om pengarna räcker till [ ]

Manikyr [ ]
Göra egen fotvård [ ]
Göra egen aniktsvård [ ]


JAG LÄNGTAR TILL IMORGON!!

snaart :)

Imorgon ska jag på stan å köpa hårnålar, ev. blommor till mitt hår, hårspray med mera så jag kan vara faboules på lördag. På lördag är det dags. Imorgon ska jag även på manikyr och ha vaxa benen och lägga på ansiktsmask med mera så jag kommer ha lika len hy som en barnrumpa hehe. Balen är snart här, studenten är snart här.

Anna tack för förklaringen om nationaldagen hehe.

Seg sjuka

Varför släpper aldrig febern???
har inte gjort annat än legat stilla å gjort nadade senaste dagarna.
Ändå har jag 38 graders feber så fort jag rör på mig i princip.

:D

Kollade just min first class. Jag har fått VG i religion.
Sweet!! Det känns riktigt bra faktiskt.


Less..

Ibland blir man seriöst less på sina föräldrar. Tydlighet tack.
Har varit en konstig dag för mig. Alla har irriterat mig. En förälder fick mig att gråta.
Ibland blir man så jävulskt less. Måste plocka undan en massa saker nu för jag ska
färdas till mariehem nu. Så är det kan jag lova. Nu är jag less.

Jag vill veta mina betyg!!!

Jag har inte förstått... Nationaldagen, whats the deal?

Fortfarande feber i kroppen. It sucks big time. Så jag har förpassat hela mitt liv till soffan i vardagsrummet. Jag har nästan målat klart stenarna på min klänning :) Im so happy i could die.

Daniel är söt.

Anna är en bra godnattperson att prata med.
Kommer verkligen sakna att inte träffa dej varje dag.

Jag har skrivit en studentinbjudan till mina fd grannar från Trastvägen som har känt mig i princip hela mitt liv.
Dom är så söta. Ska lägga det i deras låda imorgon :)

Imorgon är de nationaldag. Är det någon som vet varför vi firar den överhuvudtaget?
Jag förstår inte dealen med det. Har förstått att det har nånting att göra med Gustav Vasa
och nej inte bara pga Annas tidigare blogg inlägg. Men vad är dealen med Gustav Vasa å nationaldagen?
Kan någon förklara det för mig??


Jag har inte förstått att jag tar studenten om 1v.
Jag har inte förstått att jag är arbetslös.
Jag har inte förstått att det inte är säkert att jag flyttar ut i höst.
Jag har inte förstått att alla mina planer kommer gå i kras.
JAg har inte förstått hur jag ska ha råd att leva 1v till.
Hur fan ska allting gå ihop??

Söt :)

Sitter nu med släktforskningen som skulle varit inne i fredags. Bad.
Har varit på TC å käkat med Daniel, mamma bjöd :) Mys.

Det är äntligen sommar. Varma ljusa kvällar och nätter. Jag älskar det.

Daniel ändrade sina planer för min skull. Dvs han gör sitt skolarbete hos mig för att sen fara till sin prakitikplats imorgon skaffa intyg och sen till skolan och lämna in det. Sen ringde hans chef och undrade om han kunde jobba på midsommar och han sa att det kunde han inte svara på före han pratat med mig. Det kändes riktigt bra. Jag älskar honom. Jag gör det. På riktigt.

Ska fortsätta med skolarbetet nu. Sista nånsin. D ger mej en ond blick för att jag inte pluggar. Hahaa han är söt!!

Helgen som den var

Lovade att skriva om min helg så här kommer det.

I fredags for jag till min älskade kusin Sandra på Teg och satt på hennes altan och solade och pratade. Sandra om du läser det här; Vet att det gör ont men det kommer bli lättare. Du kommer hitta nån bättre som är värd dig.
Det var så varmt och skönt. Sen gick vi och handlade tacostillbehör till middagen. Otroligt gott med tacos, det hade jag inte ätit på riktigt länge!! Så gott. Efter det gick vi ut på altanen igen och satt å solade. Efter ett tag gick solen ner så vi gick och spelade kort. Jag vann - hela tiden! ;P När vi spelat kort ett tag så såg jag på klockan att det var dags att fara vidare.

Då for jag till Emelie för att fira födelsedagsbarnet i efterskott. Anna & Lisa hade redan dykt upp. Det blev paketöppning då jag kom.Hon blev jätte glad över örhängena jag köpt åt henne och lovade dyrt och heligt att hon skulle bära dom vid nästa utgång. Alltid kul när folk uppskattar presenterna man ger. Av Anna&Lisa fick hon en kareokeskiva som vi satte igång efter vi haft Talangjakten 2007 på teve fastän vi pratade mer än såg på teve men det var otroligt trevligt. När Talangjakten var slut satte vi igång kareoke skivan och hade allsång till sångerna vilket lär mer högt än bra, hennes föräldrar å deras grannar trodde vi var galna hahah. Dom satt vid trädgårdsbordet och åt och drack gott. Det var riktigt kul. Inte bra för halsen dock men man får väl härda.När vi sjungit (läs skrikit) oss hesa bestämde vi oss för att se på film, det slutade med Känd från TV, en riktig skum film vilket svenska filmer allt som oftast brukar vara. Men helt okej till min stora förvånning. Hahahahah. När sluttexten började rulla så ansåg vi att det var dags att fara hem. Jag fick sällskap av Anna till min port där vi pratade om allt möjligt. Sen kom jag hem, lade mig i sängen efter en riktigt bra kväll!!

Lördag; På morgonen ringde Daniel och väckte mig klockan 9 och var rå nöjd att han lyckades väcka mig för en gångs skull. (Det brukar vara tvärtom:P )Efter det somnade jag om och vaknade inte förrän 11 då jag steg upp gjorde min sedvanliga frukost bestående av te och skorpor och såg på mina förmiddagskomedier. Vid halv12 ringde jag Daniel för att väcka honom och jag lyckades. Haha. Jag blev så nöjd. Sen satt jag i sängen och försökte samla ork för att gå upp och göra mig iordning. Jag lyckades inte. Vid 13 tiden kom Jenny förbi och då hade jag inte ens lyckats klä på mig än. Jag suger. Då blev det snabbt hoppa i kläder efter hennes ankomst så gick vi på Ica Gourmet för att köpa cider och vindruvor för att sen lägga oss i Trädgård Norr och sola. Det var otroligt skönt att ligga där i flera timmar. Sen gick vi för att kolla när hennes bussar gick för att sen sätta oss på torget å käka glass. Sen gick vi på Hemköp och köpte lite lördagsgodis som vi tog med oss till parken med fontänen vid rådhusesplanaden. Mys. Sen kom jag på att jag behövde gå på toa så det blev toalettjjakt över hela stan. (Alla snabbmatställen har börjat ta betalt för att man ska vara där å pissa! Jag vägrar betala för att jag ska göra mina behov.) Till slut gick vi på McDonalds och där var det nån inne på toa sen innan så då slapp man betala :) Det har ju blivit råfräscht på McDonalds nu efter renoveringen. Sweet. Så då satt vi där och snackade skit tills klockan var dags för Jennys buss att gå. Efter det gick jag hem och såg på olika filmer resten av kvälllen.

Söndag; Ni vill inte veta hur dagen började. Och fortlöpte. Man kan säga att  jag inte mådde så himla bra.
Nu mår jag bättre och väntar på min älskling som ska sluta jobba och komma till mig. Jag är så himla kär i honom och det är en skön känsla. Vi har precis som alla andra våra ups and downs men vi älskar varandra. Så är det bara. Ska försöka hoppa in i duschen utan att svimma på kuppen. Inge bra och göra sånt om man har feber. Göra något ansträngande som får en att känna sig svimfärdig alltså. Om jag har ork ska vi gå å se Pirates of The Carribien sen :) Hoppas jag orkar. Annars får jag nöja mej med en mysig hemmakväll med kärleken i mitt liv vilket inte är fyskam det heller.

Nu blev det ett jätte långt inlägg så enjoy!

Rastlös

Jag är så galet rastlös. Har ingenting att göra ikväll. Så sjukt rastlös.
Kan ingen ringa å bara spontan komma förbi?! SNÄÄLLA!

Läsarrekord

Idag(igår) dygnet som var innan detta slog jag läsarrekord. 42läsare!!! Och endast 1 kommentar. Det var snålt.
Men jag älskar er iaf.

Har haft en trevlig kväll och grannarna under mig har fest (som vanligt) och dom ska föreställa småbarnsföräldrar som förbjuder oss att föra oväsen under förmiddagen nån gång för då sover lillan men dom kan leva om så jävla mkt dom vill så att det låter som att jag här uppe har på högsta volym på stereon. Inte shysst mitt i natten.
Berättar mer om min kväll imorron.

Jobbiga förhållanden

Ringde just min älskade(!?!) pojkvän för att beklaga mig över idioternas system. Vi skulle egentligen ha träffats idag men han hade ju för ont för att orka träffa mig eller vara i skolan överhuvudtaget. Fine det köper jag. Sen ringer jag, å ringer å ringer å ringer. Jag ringde upp honom säkert 10ggr utan svar eller att han tryckte bort mig. Efter 100år svarar han att han jobbar!! Jahaaa. När blev det besämt? Det har du inte för ont för att jobba?? Jahaa jag förstår ju det. DÖ!

De känns som att vi inte gjort mycket annat än bråkar om skitsaker på sistone.. Hans nej jag flyttar inte in med dej tog hårdare än vad jag trodde. Vilket förmodligen är varför jag blir så förbannad på han hela tiden. Han i sin tur känner skuldkänslor fast samtidigt irritation för att jag tog det så hårt (gissningsvis) vilket blir en ond cirkel. Fan.

Därför känner jag hämndbegär vilket resulterar i att allting blir fel. Jag blir så jävla less!!!!

Satans medicinlicens!!!

Förra veckan gick jag till apoteket för att hämta ut medicin. (Jag har epilepsi för er som inte visste det)
Dom hade den såklart inte hemma eftersom det är licenspreparat. Så dom beställer min medicin till apoteket på renmarkstorget bara åt mig. Så var jag där idag och skulle hämta ut det, efter att ha ljugit för mamma att jag redan gjort det eftersom min medicin borde vara slut vid det här laget men eftersom jag är så jävla dum så har jag börjat glömma bort den allt oftare. Så jag gick dit och skulle få mina 4 burkar. För det första 4 burkar skulle kosta över 1000 kr!! Fy fan. Sen när jag ska få dom av hon i disken måste hon kolla med licens först vilket resulterar i att jag inte får hämta ut min medicin eftersom Apoteket på Renmarkstorget inte har den licensen att ge ut den. Så då ringer dom till sjukhuset och allt blir enbart kaos. FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFNANFANAFA!

Orgasmgott

Rostbiff och potatissallad eller majonäs med räkort är det ultimata pålägget för rostad fralla.
Bara så ni vet

Värmande ord

Ååå ibland blir man glad.
Tack för komplimangen i ett tidigare inlägg Sofia, det värmde sjukt mycket :)
Och Anna som sa att hon fick gåshud av att läsa den novellen jag skrev igår.
Tack hörni :)




Surrealistiskt

Det känns helt overkligt att jag kommer om 1v sitta på Nagelfixeriet och få manikyr inför balen. Det är nästan bara 1v till balen. 1,5vecka till studenten. Allt börjar bli så påtagligt. Så nära. Nu är det bara en fråga om framtiden.
Hur är det tänkt att jag ska klara gå ut i vuxenvärlden? Jag. Galenskaper. Driver en till vanvett. What to do?
Jag blir knäpp.


Kan folk uppdatera sina bloggar oftare? Snälla?

Ikväll ska jag iaf till Emelie och gratta henne i efterskott. Fram till dess ska jag plugga, måla stenarna på min balklänning i guld, tvätta förmodligen vita kläder, tvätta toan och handfatet, hämta ut medicin från apoteket.

Om jag känner mig själv rätt kommer inte hälften av sakerna att bli gjorda. Haha i suck. Big time.

RSS 2.0