Dan före dan....

Nu vankas det juletider och julkänslan börjar komma allt mer. Jag tror det blir en skön jul iår.. Får njuta av den tid jag har med Daniel nu för i Januari kanske han försvinner till Washington DC. Han har blivit erbjuden att jobba på hans moster&morbrors företag med pappers & ekonomiarbete. Vet inte några detaljer än, men han verkar oerhört taggad. Vilket är lite skrämmande eftersom det skulle i praktiken betyda att jag skulle bo ensam i en stad där jag inte har så stort socialt nätverk. Men det är ju bra att jag får veta med säkerhet att jag klarar mig själv, vilket jag vet att jag kommer göra, men jag kommer ju sakna han som en tok. Det är 8h med flyg bort. Men men, ingenting är bestämt än, och han är ju fortfarande kvar vid min sida.

Imorgon var det tänkt att vi skulle hälsa på farmor&farfar vilket nog inte kommer hända eftersom farmor mår jätte dåligt. Jag är orolig för henne. Man kan ju aldrig räkna med att äldre personer har många år kvar. Oroande. Men nu ska jag inte tänka på det. På onsdag är det julafton och då träffas hela släkten på berghem =) Och innan vi far till farmor&farfar kommer mormor&morfar till mamma på jullunch tillsammans med mammas sambos barn & barnbarn. Det kommer bli en jätte mysig dag. På juldagen far vi vidare till Nordmaling för att fira med Daniels familj. Och i helgen är jag i Umeå för att tagga utgång och ha tjejkväll. Någon som har något tips om vart man ska ut på fredag, aka annandagen? Om ni vet nå bra ställe i Umeå som är öppet på fredag hör av er till mig så är jag där. Nu är det snart middag, ugnspannkaka med rimmat fläsk :) Mammas mat är god. Om det är någon som vill ses imorgon lr så så är det bara ni lyfter luren och ringer! Jag är flexibel och har ingenting speciellt inbokat imorgon.

Nä, ska sluta nu.

Sköt om er och ha en God jul!

Äntligen

Nu är jag i Umeå, bara så ni vet ;)

Packat & Klart

... Nåja, nästan i alla fall. Det ska bli så kul att komma hem, jag är helt speedad. Trodde aldrig jag skulle längta såhär mycket efter Umeå. Men det är ju så. Man saknar det man inte har hela tiden. Imorgon är sista skoldagen innan de mycket efterlängtade jullovet. Ska visserligen göra lite skolarbete när jag kommer hem men sen är det fredag och då ska jag lämna allt vad skola heter bakom mig. Det kommer bli skönt. Slippa tänka på skola i ca 2v. Det är inte fy skam. Har inte kunnat slappna av mentalt från skolan hela hösten även om jag tagit nån dag ledig här och där men har ändå alltid känt ångesten över att man borde plugga istället för att göra annat. Så jullovet kommer bli så skönt så måste jag säga. Kommer bli relativt lugnt veckorna efter jul. Det är skönt. Slippa stressa sönder sig... Då kan jag vila upp mig efter julledigheten haha. Nä, tror jag ska krypa ner under täcket nu. Börjar bli lite trött.. Gonatt. 

2 dagar kvar

Idag är det onsdag, sitter just nu i skolan och dricker min chai latte och en ostfralla till frukost. Vi ska träffas i gruppen och göra grupparbete om ca 20min. Daniel är hemma och packar och vaskar golvet. Imorgon är det torsdag och då går vi på jullov! Oerhört skön känsla, och eftersom jag är en sån duktig elev gör jag undan allt som jag kan göra undan idag så att jag kan faktiskt slappna av på jullovet. Det är otroligt skönt. Snart får jag komma hem till Umeå och träffa familjen och alla fina vänner som jag saknat så mycket. Även fast jag har fina klasskompisar osv så blir jag ändå ganska socialt isolerad här nere.Det är tur att jag har Daniel för hade jag bott själv vet jag inte om jag hade klarat det. Jag känner mig lugn just nu, det är fint. Lugn och fridfull. Om ca 50timmar är jag hemma i Umeå!!! Så då får ni alla höra av er till mig :) Jag har faktiskt en telefon med fungerande batteri nu :D Och då får jag äntligen se vart mamma bor :) Jag är så glad. Nä nu ska jag gå, hade fint allihopa!!! Puss & Kram

PS. Vem var det som skrev kommentaren på mitt förra inlägg under namnet Anonym? Vill väldigt gärna veta vem du är.DS.

Long time no see

Nu var det länge sen jag skrev, och jag ber om ursäkt för det. Har varit sjuk sen förra söndagen så jag har legat nerknockad i soffan i över en vecka. Men nu verkar det vara bättre. På fredag kommer jag upp till Umeå och det ska bli så  kul! Längtar efter er alla jätte mycket måste jag säga. Det var ju några månader sen jag var hemma nu och hösten har gått förbi så fort så de allra flesta personer har jag inte träffat sen augusti. Men det ska bli kul att komma hem, mysa med familjen och umgås med alla mina fina tjejer. Det kommer bli som semester fast ändå inte. Kommer bli jätte skönt. Så får jag äntligen se vart min mamma har flyttat, hon bor inte längre i lägenhet på stan utan i radhus på Mariehem =)
Det kommer bli skönt, få träffa alla som jag varit tvungen att klara mig utan hela hösten. Det är klart att telefoner finns men det blir inte samma sak. Man behöver träffas också. Vet inte vad mer jag ska skriva nu.

Hoppas ni har det bra därute!
Stor Kram /Yrsa

RSS 2.0