Älskar snö

Jag älskade det faktum att snön hade kommit, men låg tyvärr inte ens en vecka, nu är det regnigt och dåligt =( nu känns det som höst, inte som att det är första advent imorgon. That sucks.

Svar 2

Vi kommer gifta  oss 2011, hade skrivit de men sen hängde sig bloggen så de försvann..

Svar till Ylva & Julmys


Snart vankas det jul med julpynt, presenter och julgran och allt annat som hör julen till.
Vi har igår och idag varit och köpt allt julpynt vi kan tänkas behöva för en lägenhet. Det ska bli kul den dag vi skaffar hus som vi verkligen kan julpynta i, ordentligt. Men det kommer bli mycket fin julstämning här i våran 2a. Har även införskaffat glögg och julmusik spelas mest dygnet runt här, visst är det lite tidigt men man måste ju börja tagga, pynta och inhandla julklapppar så att man inte behöver stressa veckan innan jul. Har även fått en chokladkalender av min kärlek :) Det är fint. December är en fantastiskt mysig månad. Varm choklad, glögg, söta mandlar och julkalendern. Är det förresten nån som vet vad årets julkalender kommer handla om? Jag kommer iaf följa den slaviskt. Och jag kommer få många paket iår. Iaf av Daniel. Det kommer bli en mysig jul. Fast Daniels julklappar får jag inte öppna förrän 29dec då vi kommer hem från Umeå. Så  jul med släkt i Umeå  och träffa vänner som vi saknat sen vi flyttade hit. Sen lilla julafton när vi kommer tillbaka till vår lägenhet. Jag är så glad just nu. Hoppas ni alla är lika glada som jag. Ska gå nu. Puss!

Positiva tankar, positiva tankar

Sitter i skolan nu och degar, har suttit med gruppen och gjort klart grupparbetet som ska in på måndag, skönt att vara i tid ibland... Men kan inte fara hem än för klockan fem kommer daniel hit eftersom vi ska dansa salsa på ett gym i närheten av skolan och jag skulle i bästa fall hinna vara hemma i två timmar och då känns det bara ovärt. Har även huvudvärk och mår illa. Det är inge kul, spy å grejer. Men det ska bli kul att dansa salsa iaf. Även om väntan på det känns galet dryg...
Om nån läser det här och känner lite medlidande så finns jag på mobilen, som alltid.

Har iaf diverse tidningar jag kan läsa, metro, cosmopolitan, veckorevyn etc. Vi fick gratistidningar på skolan idag. Najs.

Hohohooooo

flumm...

byebye

Panik

Ska ha läst ett kapitel i en bok till imorgon, beställde boken från bokus för två veckor sen och den har inte kommit än. Vad ska jag ta mig till?? PANIK! Och den finns inte inne på nåt bibliotek i stan, för det har jag redan kollat... Shit, vad ska jag ta mig till???



Lisa om kommentaren på förra inlägget: Ja, jag vet det.

20årskris? Nej.



Jag har uppfyllt de krav jag haft för mig själv innan 20års dagen inträffade. Därför kan jag känna mig ganska nöjd med mej själv =)

Innan min 20årsdag ....

  1. ..... Flyttade jag hemifrån.
  2. ..... Flyttade jag ihop med mannen jag älskar och ska spendera resten av mitt liv med.
  3. ..... Började jag plugga på högskola.
  4. ....  Skaffade jag en hemförsäkring.
  5. .... . Hade jag en stabil ekonomi med sparkonto.
  6. .....  Skaffade jag Medmera kort och började storhandla mat.
  7. ...... Har jag/vi bestämt ungefär vilket datum och bestämt vilket år jag ska gifta mig.
  8. ..... Inte jag tagit studielån bara för att jag kan.
  9. ..... Klippte jag navelsträngen från familjen och flyttade till en ny stad.
  10. ..... Lärde jag mig stå på egna ben.


Birthday girl!!

Idag fyller jag 20år och jag har redan invigt systemet. Det är kul att fylla år. Har fått tre blombud varav den ena hade ingen avsändare, hemlig beundrare?? Jätte många grattiskort och blivit bombad med grattis sms. Jag blir så glad och känner mig verkligen omtyckt när jag får så mycket uppvaktning, och på fredag blir det ännu mer då jag ska ha födelsedagsfika för vännerna. Jag är verkligen glad.

Ring mig, jag finns på mobilen ;)

Upp med tuppen, ner med solen

Nästan varje dag i en veckas tid nu har jag somnat mellan 20 - 22 på kvällen, och både fredag, lördag och söndag har jag vaknat självmant halv7-7, och inte kunnat somna om. Det är lite drygt med tanke på att min kära sambo vaknar först kring tio - elva tiden. Får helt enkelt hålla mej sysselsatt ändå, så är det ju. Tror jag ska gå och äta lite hallon och sen sätta mig och  se på Jims värld.

Om ni vill nånting finns jag, som alltid, på mobilen =)

Sleeping Beuty

Daniel sover, han var så trött så, så nu ligger han på soffan och sover så gott. Det är ganska gulligt, fast inte lika gulligt när jag tänker på att jag själv måste fixa bullarna som han drog igång med.. Hade det varit upp till mig hade vi lika gärna kunnat vänta till imorgon. Suck. Men jag kan ju inte väcka honom heller, det vore ju taskigt. Aja.... dags att gå in i köket i guess.

Nu har jag helt busigt ändrat bakgrundsbilden på daniels dator muhahahaha.

Jobb x 2 och Ny grupp

Jag har fått extra knäck, out of the blue, och Daniel har fått ett heltidsjobb!! Det är fantastiskt!!
Sen har vi fått nya basgrupper iom den här kursen och min nya basgrupp är bäst!! Alla är seriösa och engagerade.
Igår fick vi även besök av Niklas & Ylva och barnen, mina underbart söta kusiner. Det är hur gulliga som helst!
Blir så sugen på egna när jag träffar dom...Det är så. Livet leker just nu, inga oroligheter som helst. Det är great.

RSS 2.0