???

Var på middag hos pappa idag. Vilket var till en början riktigt trevligt. Fick umgås med mina syskon å sånt. Sen började pappas tjej prata med sin son om en grej som hände på förra middagen och när jag gjorde mig redo å gå hör jag hur min syster i stort sett ropar ut mitt namn. Jag undrar vad det är om å då sa pappa att hon fick veta vad som hände på förra middagen. Jag å hennes son hade kommit in på ett samtalsämne som inte var passande för en väldigt tonårig tonåring vid bordet och då tyckte pappa å hans tjej att vi kunde tänka oss för en annan gång. Fast ett mycket längre utlägg. Pappas utlägg var 13mil långt (bokstavligen) och det kan jag ju förstå att dem vill klargöra det. Men då tycker jag att man inte behöver älta det så fort man ses samt även berätta för folk det inte ens berör. Men snart är det ingen risk att jag råkar säga fel saker, enligt pappa verkar det som om jag inte kan öppna mun utan att säga nåt han vill censurera, för snart kommer jag bo 70mil bort och slippa allt familjetjafs. Är förövrigt oerhört glad att jag inte är hemma inatt. G kom hem från ratu och jag känner inte direkt för att se vad det utlöser. Pust. Jag är så less på livet just nu så det finns inte. Vill bara spy på hela livet. Orkar inte. Suck. Ska sluta skriva en massa strunt men var tvungen att vädra mina tankar så dom inte äter upp mig inifrån.

Kul aktivitet nånstans runt Umeå?

Om 6v firar jag och Daniel 5år tillsammans. Då vill jag göra något kul, något annorlunda. Ideér jag hade var att fara på lycksele djurpark eller bodaborg i skellefteå men såg senare att lycksele djurpark är stängt i slutet av april och för att springa omkring och lösa uppgifter på bodaborg måste man vara minst tre. Är det någon som har någon idé på vad man kan göra i Umeå eller dess när region eller närliggande städer som kan vara spännande och sevärt? Har suttit å funderat på detta i 4h nu. Kanske inte vad man bör sitta å slita av sig håret för mitt i natten. Men jag vill att det ska bli bra, minnesvärt. Jag vet att det inte är aktiviteten i sig som gör det minnesvärt utan vad man gör av det, men jag vill ändå försöka hitta på något för jag vill inte att vårt firade av 5års jubileumet ska bli att vi går och hyr en film på Videoteket å sen ligger i min säng och käkar popcorn även om det är mysigt så är vill jag mer än så. Några förslag någon? Håller på att bli knäpp. Gash.



Har iaf suttit och skrivit ner mitt schema 6månader framåt dvs tills jag flyttar. Sjukt najs.
25juli slutar jag mitt jobb. Efter det flyttar vi ner. Lyckan. Så trött så ögonen håller på att falla ihop på mig. Kanske att jag borde stänga laptopen och ta av mig kläderna och krypa under täcket. Men det gör jag inte. Varför? Jag vet inte. Det är ett mysterium.


Men seriöst om ni har några förslag på aktiviteter eller evenemang av nå slag kring helgen v. 16 så skulle jag bli jätteglad!!!

Nordmaling - flytten

Nu är jag i nordmaling vilket är otroligt skönt, slippa mamma...  Vi har även diskuterat flytten idag som börjar närma sig med stormsteg. Juli är ju faktiskt snart här!! Sen hör oxå till saken att Thomas, Rosanna, Livia å Paulo kommer till Sverige 9e juli, dvs till Stockholm 9e juli och ska vara där ca 1v sen fara upp till Norrbotten för att sen avsluta trippen här i Umeå. Därför vill jag planera flytten så att jag hinner träffa Thomas&Co. Så vi har sagt att officiellt flyttar vi i slutet på juli men under hela juli månad far vi ner med grejer när vi är lediga från jobbet för att fixa endel målning och inköp av möbler innan vi flyttar dit på riktigt samt även passa på att träffa Thomas och dom i Stockholm. Och även i Umeå sen. Det känns bra. Det känns otroligt bra eftersom då kan jag ändå jobba julimånad ut men ändå vara i Stockholm lite nu och då. Det är en grymt skön känsla. Älskar mitt liv just nu.



By the way, jag hör bröllopsklockor ringa.. Vill ni veta vem får ni fråga :P

RSS 2.0