Töre

Imorgon åker jag till töre där jag kommer vistas några dagar. Hoppas det blir kul. Ring om det är nåt!!

Kram

Pladder och livet i allmänhet

Hej allihopa!
Det är väl inte så mycket som har förändrats sen sist. Tränar mycket. Äter bra. Får oväntade sms av folk.
Varför är vissa personer så skumma? Man kan inte blinka med ögonen och tro att allt som har hänt innan inte längre spelar någon roll för det var så länge sen. Men om man inte har pratat igenom och löst saker så ligger det ju fortfarande å gnager. Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka eller tycka. Ska inte skriva nå mer här förrän jag skriver för mycket.

På måndag morgon 8.15 landar vi i Luleå. Vi ska hälsa på mormor & morfar i deras sommarstuga i Töre. Det ska bli skönt å lämna stan lite och få vara vid havet i några dagar. Fara ut med båten, fara ut på cykelturer å promenader, ligga vid stugan å lösa korsord eller läsa en bra bok. Det är saker jag ser fram emot. Jag hoppas att det blir lika fint som det är i mitt huvud.  Men man kan ju aldrig vara säker....

Nästa vecka, typ fredag lr nånting kommer Ronja hit för att stanna några dagar. Det känns jätte mysigt. Hon har varit här förut men hon har aldrig sovit över här otroligt nog. Men det ska bli kul att få rå om henne lite innan jag jobbar 1v i sträck.

På tal om jobb, jag jobbade halvdag häromdan. När jag skulle sluta vid lunch så undrade dom om jag ville jobba resten av dan. Det kan dom väl inte förvänta sig när jag inte ens hade med mig lunch för jag visste inte att de behövde någon som jobbade helad dagen. Suck. Dom kan ju faktiskt bestämma sig vad det är dom behöver i förväg. Blir så mycket lättare då.

Nä nu har jag pladdrat på för mycket. Ska sluta nu.
Ring om ni vill få tag i mig.

Kram

RSS 2.0