Hej å hå

Har ganska nyss vaknat, ska göra mig iordning för att fara till skolan. Det känns ganska bra faktiskt. Fick även studiebidrag å lön för januarimånad idag. Och efter att jag betalat kurslitteratur och lämnat kvar så mkt som kommer dras från autogiro var det fortfarande pengar över! Vilken lycka! Har både föreläsning och seminarie idag, sen efter det kanske umgås med klassen, förhoppningsvis. Imorgon är jag ledig, då ska jag städa här hemma och göra klar mina restuppgifter för förra kursen. Så drygt. Jag får aldrig tummen ur att göra det för att det är så jobbigt, men jag har bestämt mig, innan jag går och lägger mig imorgon så måste mina restuppgifter för statsvetenskapen vara klara och inskickade. Annars kan jag inte helt ägna mig åt Lisa  i helgen. Jajjamen, jag får besök av världens goaste tjej. Det här är min Lisa, så då vet ni vem jag ska få besök av. I nästan 3dygn får jag rå om henne.
Jag är så glad!!  Nä nu måste jag hoppa i kläder å springa till bussen. Hejdå!

Puss

Less

Varför ger min sjuka aldrig med sig?? Är så super less på det... Har suttit å lekt med en trafikskola CD rom som vi har här hemma, ganska kul och se vad jag har för kunskap om trafiken egentligen, inte för att jag ska ta körkortet men de skadar ju inte att veta :P

Full rulle

Idag är det torsdag, dagarna och veckorna springer iväg så ofantligt fort! Imorgon är det fredag och tenta. Efter tentan ska jag fara till Göteborg för första gången i mitt liv. Det ska bli jätte kul att fara dit och träffa Jennie å Raj. Det kommer nog bli kul. Idag blir det plugga, packa och gå på manikyr. Det kommer bli skönt. Det är alltid skönt att bli lite ompysslad, och fina naglar skadar ju aldrig ;) Nä nu svamlar jag, har precis duschat, borde hoppa i nå kläder och käka lunch, har kvar från middagen igår, makaroner & stekt kyckling, det är gott kan jag lova. Bara synd att jag inte har nån sparris att ha till. Men men, man kan inte få allt. Hade gött!!

Btw, mitt program som jag går, IMER-programmet, har startat en blogg. Lägg till den på din blogglista om du vill veta mer om min utbildning ;) www.imer.blogg.se

Ska gå nu, puss!

Stress

Har inte börjat skriva på mitt om än och om 3h ska det vara inlämnat... stress! Har inte hunnit läsa allt som jag skulle ha läst för att ha så mkt kunskap om ämnet som möjligt men jag får helt enkelt göra mitt bästa. Saker skiter sig ganska rejält när man är sjuk och har sprängande huvudvärk som gör det svårt att klara av att läsa.. Sämst. Nä nu måste jag börja skriva på mitt PM på allvar. Suck. Wish me luck...

EEG dehär skulle publiceras igår...

Idag har jag varit på EEG, och nyfiken som jag är vill jag ju veta på en gång vad de visade men jag måste ju såklart vänta på att min läkare tittar på det så att man uttyder det rätt. Men det är jobbigt, för jag vill ju veta nu! Suck, ah well sånt som man får leva med. Har för övrigt super ont i huvudet just nu, typ spänningshuvudvärk i pannan, känns som att nån hamrar där inne och försöker ta sig ut. Det är inte lätt alltid. Utanför fönstret skiner solen, det är 10plusgrader här i Hägersten idag. Ganska skönt faktiskt, och marken är delvis täckt med snö. Inte alls dumt om jag får säga de själv. Ska försöka stoppa nåt i magen så jag slipper gå hungrig iaf sen ska jag ta mig an skolarbetet, har ett pm som ska in imorgon så jag får väl helt enkelt försöka jobba med det och i bästa möjliga mån ignorera min huvudvärk. Idag är det onsdag, och jag är ledig, imorgon är det seminarie i 2h sen är jag ledig och fredagmorgon flyger jag upp till Umeå =) Ska spendera dagen med mamma då hon är ledig :) Slänga in en tvätt hos henne, titta på fina scrapbooks på Indah Import och käka lunch och bara hade skönt. Är det någon som vill boka in mig på fredag får ni höra av er.

Uppdatering

Har egentligen inget att skriva men har uppfattat att det finns de som följer den här bloggen även fast jag inte riktigt trodde det. Höhö. Är fortfarande febrig men har iaf lyckats städa badrummet och diska undan de mesta i köket. Har även lagat en jätte god pasta carbonara =) Ska se nya avsnitt av Big Bang Theory och 2½ men innan jag går och lägger mej. Ska upp relativt tidigt imorgon för att fara på EEG. Min läkare tyckte det var dags igen eftersom de var 4-5år sen sist... kan ju kanske vara bra att hålla sig uppdaterad.. Vem vet?

Sen har jag en fråga, rent allmänt. Varför säger vissa människor saker som till synes bara verkar vara för att vara trevliga? Vissa saker som vi hörs eller vi ses förstår jag att man säger bara för att vara trevlig. Men när någon uttrycker en önskan att träffas och då säger det till en 3e part vad säger det? Att denna person säger till en 3e part att h*n vill träffa mig men tar inte själv kontakt med mej och skickar ett sms lr skriver till mig på msn, eller faktiskt ringer. Jag förstår inte varför man säger så i det sammanhanget om man inte faktiskt menar det... Kan någon förklara det för mig?

Nä, nu ska jag gå å poppa lite popcorn och se på komedier.
Hade bra! /förvirrad och feberyr yr

Alla <3 dag

Om en vecka är det dags för alla hjärtans dag igen, som jag i min enfald trodde att jag skulle få spendera ensam för första gången på sju år. Men inte då, vill ni veta varför? Därför att jag har världens sötaste mamma. Hon pratade om att hon eventuellt skulle hälsa på mig som en impulsgrej sådär nästa helg eller nåt. Sen kom hon på att jag borde komma upp till Umeå och se all snö och träffa människor, sen är ju Daniel där uppe nu oxå så det är ju logiskt. Så hon sa att hon skulle bjuda mig på resa upp till Umeå, sen ska hon tvinga min far att bidra med typ hälften oxå efter hon gett honom skuldkänslor för att han inte visste att jag blev utelåst i fredags för att han är frånvarande i mitt liv lr nå sånt hehe. Känns ganska bra måste jag säga. Sen har jag och Daniel bokat bord på Angelini, har aldrig varit å ätit där så det ska bli mysigt.

Så nästa helg är jag i Umeå, helgen därpå är jag i Göteborg och helgen därefter kommer min Lisa och hälsar på mig.

Nu måste jag dock fokusera på skolan, ska ha skrivit ett pm och gjort en instuderingsfråga till imorgon och jag har knappt börjat. Jag är så omotiverad. Men men, först å främst ska jag iaf hitta nånting som jag kan äta till lunch så jag får syre till min hjärna. En typisk bra grej har jag hört. Nä nu ska jag sluta ordbajsa. Ha en bra dag!

Kram

Utelåst

Skickliga jag glömde nycklarna till lägenheten igår här hemma, kom på det efter jag hade smällt igen dörren som låser sig själv. Panik. Jag var i rejält chocktillstånd. Ringde min morbror som bor här i Sthlm fick efter några om och men komma dit och övernatta, ringde runt till låssmeder nu på morgonen och strax efter halvtolv mötte jag upp en låssmed som lirkade upp mitt lås på 2sek. 900kr fattigare fick jag kliva in i min älskade lägenhet igen. Skönt.

Sjukling

Jag är rejält sjuk, feber, hosta och täppt i näsan, kan det bli bättre?? Självklart blir jag sjuk efter att Daniel har farit till Umeå, it sucks big time. Känner mig ganska ynklig och önskar bara att någon kunde svänga förbi och koka ihop lite soppa åt mig medan jag ligger nerbäddad i soffan och feberyrar. Lite mycket begärt kanske, men det hade varit riktigt fint.
Men jag hade nog varit glad om jag åtminstone visste vad jag ska göra åt PMet som ska in på onsdag. Suck. Nä, nu måste jag färdas tillbaka till soffan innan jag inte längre kan röra mig... Bye

RSS 2.0