Pinsamt

Igår skulle bli en bra kväll. En fab kväll på Plaza med trevliga människor. De blev inte så. Anldning? Kunde inte äta mer än skorpor och nå salladsblad på hela dan = konsekvens när man senare sveper en vinflaska på 30min. Inte bra. Förlåt Josse för att jag spydde i ditt vardagsrum, förlåt till de som satt i min närhet som jag spydde ner. Förlåt. Ångest. Fan va pinsam jag kände mej. Som en liten fjortis som dricker för mycket varje gång. Men det är inte jag. Jag brukar inte vara personen man behöver ta hand om. Jag brukar vara personen som knappt är onykter utan bara lite gladare än vanligt. Pinsamt, jag skämdes så mycket kan jag lova och jag ska aldrig mer dricka (i den mängden) utan att ha ätit först. Kanske inte så snabbt heller det är inte bra. Fy fan. Var taggad på Plaza å klassfesten som bara den. Sen föll allt ihop och jag ville bara lägga mig ner och dö. Fan fan fan fan fan fan fan fan.

Tack till Anna som såg till att jag kom hem ordentligt och gav mig vatten och sov över bara för att se till att jag var okej. Tack så mycket vännen. Förlåt för att jag var till besvär.

Fram till den tidpunkten hade jag dock väldigt trevligt, väldigt avslappnad stämning, bara tjejer mycket prat. Var med i min första dricklek oxå, jag har aldrig... Jag hade aldrig lekt någon dricklek förut så de var kul de med. Folk var glada, vackra och allting var bra. Sen kom ångesten.

Nä nu ska jag inte skriva nå mer om gårdagen för de kommer bara få mig att känna ännu mer ångest vilket jag inte känner för. Idag ska jag till Nordmaling till min älskling. Jag saknar honom och då ska jag attackera han med kramar. Ja. Så är det.

Hoppas ni får kul i Stockholm ni som ska dit över Valborg.

Tjo hej.

Tidslösaren

Självklart har inte hälften av grejerna jag tänkt göra blivit gjort. Istället för att fixa saker i hemmet, jobba eller göra nåt annat vettigt har jag suttit framför datorn, teven och bara slösat på min tid. Min dyrbara tid. Ibland blir man less på sig själv. Om jag stänger av teven, går och köper min topp, refillkort o grejer så kommer jag hem, städar, dushar, äter gör mig iordning osv så kanske jag får NÅNTING gjort idag. Jag suger, yes i do. Men ikväll är de iaf klassfest och imorron är jag hos Daniel. Det kommer nog bli bra. Om inte annat får jag väl he i mig så mkt alkohol som krävs för att kompensera saker men de tror jag inte kommer behövas egentligen. Nää nu måste jag gå upp ur soffan för att köpa en topp för 500kr som är helt fabolus. Kommer känna mig aningen fattig men, vad gör man lixom? Den är gorgeus. Har tänkt köpa den i 6månader nu. Jag har bara tur att den fortfarande finns kvar. Jag är velig. Men har man gått å trånat efter något i 6mån så har man iaf tänkt på saken noga och jag är så kär i den. Kosta vad de kosta vill, nästan. Nu svamlar jag bara igen för att slösa ännu mer på tiden. Varför slösar jag på min tid? Varför gör jag inget meningsfullt av den istället som att läsa intressanta böcker om intressanta människor eller sitta och diskutera livet med någon spännande person eller iaf göra nytta här hemma eller skolan. Just nu tappar jag bara allt. Jag har ingen lust att bry mej längre. Jag ids inte. Nä nu måste jag gå. Nu eller aldrig. Nu. Nu. Nu. NU!


Noll sömn sitution

Förlåt att jag inte skrivit här på ett tag. Har som inte haft tid, varit väldigt mycket med skolan och jobb etc. Gällande skolan känns de som att man inte orkar bry sej lika hårt längre. En dryg månad till studenten och kanske 15-20skoldagar kvar. Känns skönt för nu är man måttligt less, på skolan alltså.

Men imorron blir de städa, tvätta, shoppa, vattna blommorna, äta frukost och lunch innan halvtolv sen fara på jobbet då jag måste ha med mig allt som jag ska ha med mej till Josse sen. För imorron blir de klassfest med alla underbara tmare :D Jag kommer vara så död på söndag eftersom jag måste gå upp imorrn vid 6-7tiden för att hinna med allt. känns ju peppande med tanke på att jag kommer vara igång till 2på natten. Wiiie. aja men me lite alkohol och lyckobubblor kanske de går iaf. Om jag har tur.

Sen på söndag ska jag fara till min älskade och krypa ner i hans armar och stanna där till på tisdag. De kommer bli lovely. Kanske borde gå å göra mej redo för sängen om jag ska få sova nåt inatt. Kan ju vara en plan kanske.

Nää klockan är över 12 å jag kommer inte vara i sängen förrän tidigast om 20min. Gonatt.

TJohooo

Nu var det några dar sen jag skrev här. Har som inte haft så mycket tid över och på kvällen då jag haft de har jag varit så trött så jag har inte orkat skriva något. En liten uppdatering sen sist, projektrapporten och skoltidningen är klar! Nu är allt med projektet klart bortsett från inlämning och redovisning men allt förjobb är klart. Vi hade realese fest med 3orna i torsdags då vi delade ut diplom till barnen och de fick tillbaka sin tidning. Det var en skön känsla. När vi var klara där for jag och mamma för att titta på en cykel till mig och vi hittade en, världens vackraste! Min första egna cykel!! (alla andra har jag ärvt av syster yster) sen for jag och jobbade och det gick jätte bra!!

På fredagen var jag mycket effektiv under dagen då jag hann tvätta 3maskiner, dammsuga, vaska och plocka undan i rummet så allt var fläckfritt. Jag hade även hunnit baka världens godaste morotskaka innan femtiden då Daniel kom med blommor till mig eftersom de var våran årsdag :) Min riktiga present hade blivit sen så jag skulle få den senare. Sen gick vi ut och åt då det vart lite pinsamt eftersom Daniels betalkort inte fungerade men vi lyckades skrapa ihop så att vi kunde betala vår middag iaf :P Sen var det inte så mkt mer att göra än att gå hem och slappa. Det var en bra dag :)

Uppdaterar senare. So long


Puh

Igår satt jag och Anna till 22.40 med rapporten och det gav resultat. Nu är det bara framsida, innehåll, sammanfattning och inledning klar vilket vi kommer kirra nu på eftermiddan på PA100 passet. Jag är nöjd.

Igår fick jag igen dramaanalysen och praktikkrönikan samt faktaartikeln och jag fick VG på alla tre texterna :) Sen hade jag gjort ett arbete om Kashmirkrisen eftersom jag hade de som rest sen ShA och de fick jag tillbaka idag och nu har jag numera godkänt i ShA vilket känns som en otroligt stor lättnad. Jag räknade ut att jag har 31(!) skoldagar kvar!! Det är helt galet. Jag kan nästan lukta mej till friheten som studenten innebär.

En lägenhet som väntar på mig och ex antal heltidsjobb som ska sökas. I värsta fall får jag jobba kvar på Noréns ett tag till men förhoppningsvis hittar jag något som inte har med telefonförsäljning att göra. Det skulle vara guld värt. Fast lön och en vettig sysseling på dagarna. Inte mammas regler eller kille att stå ut med. Daniel som kan komma och gå som han (JAG) vill. Inte behöva stänga in mig på mitt rum om jag har kompisar över för att inte sitta ivägen i vardagsrummet så att Han inte får se på alla nyhetssändningar som finns under en kväll. Typ. Hur som helst det kommer bli underbart. Jag längtar som en tok!

Hoppas alla har de fint, snart är de helg :)

Ansökes: Hopprepsvänner

Idag var vi på Haga hos våran tredjeklass. Vi hade utvärdering med dom hur dom tyckte arbetet hade varit. Det var kul. Vi åt lunch där och på lunchrasten fick jag hoppa hopprep med flickorna. Det var jätte kul, der har man inte gjort på några år, det är kul särskilt när hopprepet inte ens nuddade marken så man fick hoppa höga hopp och det var bra träning :0) Varför hoppar man inte hopprep längre?? Om det finns några som råkar ha ett långhopprep hemma och känner sig taggade på att hoppa med mej säg bara till så är jag där :)



 

Anna varför var du tvungen att fara till Paris nu av alla tidpunkter på året?!


 

För er ovetande far Anna till Paris på lördag vilket innebär att hon lämnar Umeå på fredag
för att bila till Storstaden där alla flyg som aldrig går från Umeå avgår. Och för er som inte
räknat ut det redan är att det innebär att våran grupp måste bli klar med projektrapporten
en hel vecka innan ni andra vilket medför lite småpanik. Därav anledningen till att vi satt från
fyra idag tills 22.20 (med middagsavbrott givetvis) men ändå så nu är vi iaf klara med kladden
till rapporten vilket är galet skönt. Nu har vi 10sidors grund till vår renskrivna rapport som vi ska påbörja
imorgon och förhoppningsvis vara klara med på onsdagkväll. Lite mindre ångest just nu iaf.



 

A är i fjällen, skulle jobba och bo på gratishotell men fick veta av ägaren till
resturangen att det bara skulle ha öppet tors, fre, lör men det fick de veta försent
eftersom han redan var för långt bort från att vända hem. Så han sitter och pimplar öl och har de
gott tills på torsdag. Gratis hotellrum, öl, skidbacke kan det bli mer lyxigt egentligen? Det är inte rättvist.



 

Jag längtar till på fredag. Y+D=4års jubileum. Jag är kär :]


image4Han är den vackraste jag vet :)

image6Detta var back in the day för 5år sen då vi just hade träffats påväg till hans avslutningsbal i 9an. På fredag är det 5år sen vi för första gången blev ihop och 4år aktiv tid ihop :] Jag är så kär och älskar han mer än någon kan ana. Han sätter ett leende på mina läppar och får mina ögon att glittra.

Nu ska jag gå och sova för de förtjänar jag :) Godnatt!


Ännu ett offer

Hej och välkomna till min blogg!
Trodde inte dagen skulle komma då även jag sjönk ner i bloggträsket men ack så fel man kan ha.
Så nu är jag här som resten av min klass (och världen?). Jag blev först lite ledsen på bloggen för jag
hade skrivit ett jätte långt stycke som sen bara försvann. I died a little.

Nu är det alltså jag som sitter bakom skärmen för att printa ner några ord när jag tycker det passar för att hoppas att det finns nyfikna människor där ute som törstar efter att läsa och njuta av andra människors (o)lycka och få veta bloggarens innersta hemligheter så att man sen lämnar dataskärmen ett stycke mindre törstig. Kanske kommer jag vara en duktig flicka som bloggar titt som tätt för att dessa människor som jag hoppas vill läsa min blogg ibland inte ska bli besvikna över att den aldrig blir uppdaterad. Jag ska göra mitt bästa eftersom jag vet själv hur frustrerande det är när det inte finns något mer att läsa för dagen. Så nu sitter jag här för att låta andra bloggtörstande läsare får ännu en blogg att lägga under favoriter som en del av dagens nöje tillsammans med favoritprogrammet på tv till exempel.

Nu börjar jag få stort huvud känner jag men man kan väl få hoppas right? Det är väl de man lever på, hoppet. Så säger man i alla fall. Vet inte om det stämmer men det låter fint. Hoppet är det sista som dör säger man. Kanske är sant, vad vet jag? Jag vet i alla fall att jag blev inspirerad av min klass som nästan alla har bloggar att själv skaffa en. Kanske var det Anna som smygövertalade mej, jag tror det egentligen.

Imorgon börjar skolan igen efter ett välförtjänt lov. Det har varit ett bra lov med lagom mycket jobb, lagom mycket plugg, och träffa vänner och Daniel en massa är inte helt fel heller kan jag lova. Trots ett underbart lov ska det bli skönt att komma tillbaka till skolan och rutinerna. Inte länge kvar nu. Till studenten menar jag. Söker heltidsjobb nu för fulla muggar men i värsta fall får jag väl jobba kvar på Noréns men vem vill sälja lotter över telefon för resten av sitt liv? Inte jag i alla fall. Men flytta ut ska jag. Jag har lägenhet som väntar på mig allt jag behöver är svar från två personer så vet jag vilken jag kommer flytta in i för det kommer bli en av tre möjliga lägenheter som jag kommer bo i. För tidigt att säga huruvida jag kommer bo själv eller inte, men ut kommer jag flytta och centralt kommer jag bo. Jag kommer skaffa något annat jobb. Intala, intala, intala, intala, intala.

Har väl ordbajsat tillräckligt för att vara första blogginlägget. Ajuste, höll nästan på att glömma. Var på teatersport idag vilket är det underbaraste påfund som finns. Sista showen för säsongen är 15maj. Sad. Men lita på att jag kommer sitta där fastklistrad i Norrlandsoperan och skratta. Det är ett löfte.

So long!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0