Hemtenta

Usch och fy säger jag bara... Det är galet svåra frågor och jag förstår inte hur jag ska kunna svara på dom. I en fråga finns det typ fem olika följdfrågor som man ska ta hänsyn till och svara på, samt diskutera å analyser och allt sånt crap.
Jag gillar inte det här. Det är för svårt och jag får ångest... Vill bara gå ut och... men nej. Snart är det lunchrast iaf. (Jag har satt upp ett eget schema som jag ska följa för att lyckas vara en disciplinerad flicka som gör det hon ska.) Men ändå är det svårt att låta bli att blogga, men det känner man ju igen. När man måste göra något viktigt skolarbete lyckas det ändå alltid bli andra saker som blir viktiga.. Kolla mailen och alla communitys. Blogga. Ringa runt till kompisarna i klassen och vädra ångesten istället för att fokusera så mycket som det bara går. Illa. Ja. Men jag har iaf till på onsdag på mig. Och tre frågor att besvara. Det borde jag ju klara right? Hur svårt kan det va?
Gash. Fast varför oroa sig egentligen? Det är ju ganska dumt. Jag gör mitt bästa och så blir det som det blir.

Yesterday is history, tomorow ia a mystery
Today is a gift, that's why they call it the present

Fint talesätt tycker jag.

Fan suttit framför datorn/spänt mig för länge. Ont i nacke och rygg. Damn it.
Och än är dagen inte över. Fan.

Namsdag och snart födelsedag

Igår hade jag min namnsdag och om 2v fyller jag år. Det känns bra. Kunna gå på systemet själv... Inte behöva fråga nån. Jätte skönt. Snart är det även slutet på kursen jag går nu. Vilket betyder att jag måste köpa nya böcker igen. Fan. Får hemtentan imorgon ska lämnas in på onsdag nästa vecka. Känns skönt med en hemtenta, då har man så mkt tid man behöver. Kan sitta dag och natt med hemtentan i en veckas tid om jag så behagar, inte för att jag kommer göra det men ändå. Sitter nu med ett grupparbete i skolan men aningen ofokuserat.

Datorn är en gräslig älskarinna

Min man bedrar mig. Han är frånvarande flera timmar per dag och försöker jag få kontakt med honom under den tiden så går det inte. Oavsett hur hög min röst blir. Objektet som tar upp all hans tid är datorn. Sitter och spelar spel hela tiden. Och sitter jag en halv meter ifrån honom hör han mig ändå inte om jag skriker. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att åtminstone vara tillräckligt närvarande för att höra det jag säger. Men nej det går ju inte för sig. Och det är inte så att det är sällan heller. Varje dag. Säkert tio timmar minst, om dagen som han spelar. Istället för att umgås och hitta tid för varandra. Less.

Fredag!!

Idag är det fredag och idag kommer Zandra hit för att umgås lite med mej innan hon far vidare till Italien :)
Sen är det redovisning av grupparbetet idag, det gick faktiskt bra till slut. Vårat problem är att vi gillar att prata för mycket, och då menar jag inte livliga diskussioner om postkolonialism och mångfald även om vi även gör det, nä när vi försöker vara som mest fokuserad på skolarbetet är det som lättast att börja prata om något helt annat. Ganska sämst egentligen men det är kul. Sen är jag oxå glad de dagar jag är i skolan för då får jag träffa Omaima. Hon är kanske den sötaste personen som finns. Känns bra att jag har börjat hitta riktiga vänner här nere. Jag var lite orolig om jag ska erkänna men det löste sig ju galant =) Idag ska Daniel boka flygbiljetter hem till jul. Det kommer bli fint. Indeed. Tanken är att vi flyger till umeå den 19e, på min brors födelsedag och flyger hem igen den 29e. Fan det här blev svårt. Var nära att skriva vi flyger hem den 19e å sen flyger vi hem den 29e. Vad är hem egentligen? Inte lätt alla gånger. Nä nu måste jag sluta snacka skit och fortsätta göra mig iordning, typ klä på mig, sminka mig, dricka té osv. Ni vet, morgonbestyr!

Vi höres!!!
Bye

Trött å jävlig

Sitter nu på skolan. Ska träffa min grupp för att göra ett grupparbete om en halvtimme. Jag är så satans trött. Vaknade 5 imorse och kunde inte somna om ordentligt. Har väl sovit max en halvtimme sen dess. Ångest pga att jag inte hunnit läsa allt vi skulle läst till idag för att göra grupparbetet. Får hoppas att de andra har bättre koll än jag.. Sen kan jag tilläga att det finns vissa människor, eller egentligen en person som jag inte på något sätt kan förstå hur hon tänker. Hur man kan vara så respektlös och elak. Vissa växer aldrig upp för att lära av sina misstag. Eller vill inte lära sig eller förstå. Idioti.

Trött å jävlig

Sitter nu på skolan. Ska träffa min grupp för att göra ett grupparbete om en halvtimme. Jag är så satans trött. Vaknade 5 imorse och kunde inte somna om ordentligt. Har väl sovit max en halvtimme sen dess. Ångest pga att jag inte hunnit läsa allt vi skulle läst till idag för att göra grupparbetet. Får hoppas att de andra har bättre koll än jag.. Sen kan jag tilläga att det finns vissa människor, eller egentligen en person som jag inte på något sätt kan förstå hur hon tänker. Hur man kan vara så respektlös och elak. Vissa växer aldrig upp för att lära av sina misstag. Eller vill inte lära sig eller förstå. Idioti.

seg lördag

Borde egentligen bott i mina böcker idag, men har jag de? Knappast. Men lite har jag fått läst iaf,
och imorgon ska jag läsa de 5kapitel som ska vara färdigläst till på måndag.

Det sket sig med jobbet. Det var oseriöst. Bara provisonsbaserad lön. That sucks.

Ska se CSI Miami nu. Bye

Jobb??

Det verkar som om Daniel har fått jobb. Han skulle på möte idag för att arbetsgivaren skulle se hur han var tillsammans med en kund. Han har inte kommit hem än. Mötet började kl 13 idag. Han ringde nyss för typ 30sek sen och sa att han förmodligen skulle dröja ytterligare en timme. Han visste fortfarande inte om han fått de eller inte... Jag är jätte nervös!!! Hoppas verkligen att han får det här jobbet. Det skulle underlätta så kopiös t mycket för vår ekonomi. Slippa oroa sig hur vi ska ha råd att betala hyra. Jag är jätte nervös. Jag gillar inte att gå ovetandes. Det är läskigt. Men det verkar ju som att det går rätt bra i alla fall. Så nu håller alla tummarna!!! Känns jätte konstigt att vara ensam hemma den här tiden på dygnet. Det är ju middagstid ffs. Om en timme kommer han hem, i bästa fall. Är det sånt här jag måste vänja mig vid? Långa dagar på kontoret, far innan jag stigit upp, kommer hem sent. Eller inte ses på flera dagar för att han är på konferans nån annastans i Sverige eller världen. Man vet aldrig vad som väntar men oavsett så kommer det ju underlätta enormt. Daniel får struktur i sitt liv och vi får en stabil inkomst och vi kan äta bättre, unna oss nånting ibland. Kanske t o m renovera kök&badrum, men åtminstone resa till Karribien i sommar som planerat. Samt att jag får tillbaka de pengar han är skyldig mig så jag har de jag ska ha på mitt sparkonto. De är ganska bra. Saknar min älskling hemma dock. Jag är så uttråkad. Men that 70's show roar mej lite iaf. Det är aldrig fel. Orkar inte skriva nå mer nu, men vill ni mig nåt så finns jag alltid på mobilen. Ni som behöver nr har det.  Bye!!!

RSS 2.0