vill inte

Jag vill inte äta själv. Det kanske är det jag hatar mest att göra. Äta själv. Det suger. Okej om man käkar själv medan man ser på tv men när inte ens tvn funkar å man är ensam hemma, Daniel jobbar å ingen som kan då är det inte lätt. Jag var desperat efter matsällskap. Det slutade med att jag försökte övertala var å varannan person som var inne på msn. T o m Daniels kusin som bor i Vännes, försökte övertyga henne om att ta buss in till stan bara för att käka med mig haha. Värt. Hade jag haft mer tid på mig innan hennes buss skulle gå hade jag kanske lyckats för hon var taggad. Sen fortsatte jag fråga folk om dom ville käka pizza me mej, vissa sa nej artigare än andra å jag var verkligen en tjurig 5åring när jag fick nej efter nej efter nej. Tillslut frågade jag Anette, hon sa att hon inte mådde så bra å ville inte äta nånting men eftersom hon legat nerbäddad som en duktig sjukling i sängen hela dan var hon sugen på sällskap så medan jag käkar pizza ska hon sitta å göra mig sällskap så jag slipper äta ensam :) Anette är bra snäll hon :)



Ikväll ska jag även jobba på Invito i disken. Jag kommer sluta 4 på morgon!! Sen har jag inte kunnat sova nåt idag, å jag vaknade 8.10 imorse så det här kommer bli jobbigt. Särskilt som jag brukar gå å lägga mig kring 11 snåret om kvällarna. Oh man. Det här kommer bli intressant, men klarar det har jag varit i vaket å relativt aktivt tillstånd 20h i sträck å de e bra kämpat. Det längsta jag varit vaken är 25h. Det var för 7år sen på en klassövernattning i 6an. Oh man. Det här kommer inte bli bra. Alla säger åt mig å dricka redbull. Men jag gillar inte redbull. Inte bra. Ah well det löser sig nog iaf. Nu ska jag gå, puss puss!!

Svartöga

Jag städar på sjukhuset och jag har inte super mycket kvar att göra imorrn å på fredag vilket känns otroligt skönt.
Bara 10kontor kvar att städa. Sen äre ju alla toaletter, behandlings/undersökningsrum med mera som ska städas varje dag men ändå. Det är inte så farligt mycket.


Imorron ska jag gå den här kursen på universitet där folk som inte vet vad dom vill göra med sitt liv går.
Det känns fint det ska bli spännande.


Klippte mig igår och jag har aldrig fått så mycket komplimanger och uppmärksamhet för en å samma sak förut, inte ens då jag klippte av mig allt hår! Nu ser jag ut som en asiatisk Indian och mamma kallade mig Svartöga så det är mitt indiannamn nu :P

Såhär blev det --->

Sjuttielva år sen sist

Tina: Mina bilder som jag framkallade, det var 30st varav 1 var förstoring kostade ca 140kr.

Imorron ska jag göra en drastisk förändring. Jag ska klippa håret och färga det. Jag ska ge min
frisör helt fria händer. Det ska bli kul :) Ingen aning om hur det ska bli men jag ska fara till Sävar för att klippa mej det är ett som är säkert :) De ska bli så kul!!!


Jag jobbar på sjukhuset igen, i två veckor och är inne på min sista vecka nu. Sen kanske jag har ett annat jobb på G men jag är inte säker. Vi får se...


Träffade Anna ikväll och hon är ju en av det finaste stjärnorna på min himmel. I love her.
Vi skrattar så gott ihop och jag mår så bra av henne. För henne kan jag blotta mig helt och
fullt utan att vara rädd att hon dömer mig. Anna är finast. Imorron far hon, E och L till London.

That's sad. Ska gå nu å se CSI. Yeah.



Nighty nighty


RSS 2.0