Bits, skriker å sparkar

De senaste dagarna, för att inte säga hela veckan har jag varit på riktigt dåligt humör och bråkat om allt som går att bråka om och lite till. Inte fullt så illa som rubriken antyder men nästan. De positiva med det är att jag kommit igång med träningen igen, få ut lite aggressioner eller åtminstone få ut lite energi så att man inte orkar vara arg längre. Suck.
Men men, på torsdag är de iaf valborg och då ska jag laga nån go middag. Får se vad de blir men gott ska de bli iaf.

aja, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Tenta om en vecka iaf. Känns sådär. Men de löser sig nog. De brukar göra det.
Hade gött. Ring om ni vill nåt. Bye.

7årsjubileum

Imorgon beger vi oss till Kalmar för att fira vår 7årsdag, bo på hotell, äta gott, mysa och bara ha de allmänt bra tillsammans. Det kommer bli underbart. Jag är så glad, det kommer bli så fantastiskt.

Så mitt meddelande till er, om det inte är en nödsituation, ring inte under helgen.

Hade gött!

Sol

Våren är här på riktigt. Solen skiner och alla bör vara glada. Nästa helg far vi till Kalmar, kring valborg är de tänkt att vi ska till Göteborg och hälsa på Jennie, Raj och bebisen Miranda. De kommer vara fint. Sen är de sista kursen på terminen å 5juni går jag på "sommarlov". Kommer bli så skönt.

Bebis!

Imorse 6.15 kom lilla Miranda Nadira till världen. Daniels morbror blev pappa för första gången. Hon vägde 3,5kg och var 51cm lång och ser precis ut som en av Daniels mostrar :) Jag välkomnar lilla Miranda till världen och önskar Raj&Jennie lycka till. Det är riktigt fint.

Glad påsk

Idag är det skärtorsdag, dagen innan påskhelgen drar igång. Jag skulle ha jobbat idag men blev febrig och riktigt dålig huvudvärk. It sucks. Men ser ändå framemot en lugn skön helg. Imorgon kommer svärföräldrarna förbi, då ska jag laga lunch. Och på måndag kommer pappa&Elisabeth förbi på lunch/middag. Tror det kommer bli bra. Orkar inte skriva mer nu. Hejdå

Hej hej

Sitter nu å väntar på att min köttfärspaj ska bli klar så jag kan käka lunch å fara iväg till skolan. Jag känner mej så otroligt glad av nån anledning. Solen skiner, jag har lagat vad jag tror är riktigt god mat, ska iväg till skolan sen å träffa fina personer. Imorgon ska jag jobba och tjäna pengar vilke verkligen behövs, sen är jag ledig och på måndag, hör och häpna kommer pappa hit för att käka middag! Pappa, som knappt lyckas ringa, ska komma och käka middag hos mig, i Sthlm. Det känns väldigt konstigt. Men ändå bra. Och Daniel min är så söt som ligger i soffan och läser, han pluggar hårt älsklingen min. :) Och nästa helg så ska jag till Kalmar! Wohooo!!

Vi ska dit för att fira vårt 7års jubileum. 7år. Det är ganska fantastiskt ändå.
Om 2år är det tänkt att det ska vankas bröllop. Som vi nästan redan har planerat... :)
Vi är knäppa, jag vet, men vad gör man när man är kär å galen?

Nä nu ska jag sluta skriva en massa knäppa grejer.

Hade bra allihopa!! Puss

Hej hopp

Jag är dålig på att uppdatera mej jag vet. Det har bara varit så mkt, har inte hunnit.. Daniel är hemma igen och pluggar för fullt, jag har avklarat andra tentan för terminen och hoppat in i ännu en kurs. Jag har fått veta att jag kommer ha jobb i sommar det jobbet jag haft som extraknäck sen i november. Kommer även med stor trolighet att fara upp till Umeå efter jag skrivit min sista tenta för våren, dvs efter 5juni så jag kan vara med å fira mina kusiners student och sånt. För att vara där i ca 2v och sen komma tillbaka till sthlm och jobba =) Happy times.

Saker rullar på bra nu och det var länge sen jag var såhär lycklig.

Sen måste jag ju bara säga att idag är dagen då Daniels kusin är väntad att komma. Vi vet inte än om han/hon kommer idag men vi håller tummarna. Det är oerhört spännande. Får se vad det är för liten knodd som kommer till världen snart :)

Hoppas ni har det bra också.

Stor kram!!

RSS 2.0