Stockholmsbo och student

Ja, till veckan drar mina lektioner igång och hittils har vi bara försökt vänja oss med att bo här och bo tillsammans..
Det är ju en viss omställning. Men det börjar rulla på nu så det är bra. Eventuellt kommer jag till Umeå om 3v på en snabbvisit men ingenting är bestämt. Pappa fyller 50 då. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Mina lektioner börjar till veckan, det ska bli kul =) Nä orkar inte skriva mer nu. Ska se på tv. Hejdå

Jag hör kyrkklockor ringa

Jajjamen, idag är det bröllop som väntas. Min jobbarkompis Liz som träffade mannen i sitt liv för 12år sen, dom har hunnit få två söner tillsammans och nu ska dom gifta sig. Det tycker jag är fint för det finns inget mer hoppfullt än två människor som väljer att dela sina liv tillsammans til death do them part. Att se sådan kärlek är otroligt häftigt och man blir ganska rörd. De ska gifta sig i stadskyrkan och jag har fått den stora äran att sjunga på deras bröllop, och få betalt för det! Det är helt galet. Min bror kommer kompa mig på gitarr och det kommer vara så vackert. Jag kommer sjunga Det vackraste jag vet  och För kärlekens skull. Det kommer vara otroligt vackert och det känns otroligt roligt att få göra det här för dom. Nä nu ska jag gå upp och duscha, raka benen och dricka té, samt även köra igång en maskin med kläder.
Hade bra!! kram     

Manikyr

Nu har jag fått fransk manikyr på mina naglar. Dom är jätte fina, förutom tummen där lacket kletade ut sig lite när jag skulle fiska upp mobilen ur fickan. Jag får skylla mig själv men annars är dom underbart fina :) ska snart cykla hem. Till en städad lägenhet :) ska gå nu. Puss

Full rulle

8.30 steg jag upp och satte igång med att städa mitt rum samt packa en del.
Dvs, plocka undan, dammsuga och dammtorka. Vid halvelva var jag klar så då segade jag en stund för att sen dammsuga resten av lägenheten. Sen kom Josephin förbi och åt lunch med mig. Sen kom Petter och vi tränade på låtarna som
vi ska sjunga på bröllop på fredag. Vi begav oss sedan till stadskyrkan för att träna på plats. Det lät jätte bra!!
Så häftigt med så bra akustik :) Sen gick jag och fikade med Anette, lämnade igen en tröja och en matte bok jag lånat.
Då for jag och daniel för att införskaffa mat till lördagen. När vi handlat klart for Daniel hem och jag hoppade i soffan sen har jag inte lyckats ta mig härifrån. Nu är jag död. Har fortfarande köket och badrummet som jag måste städa. Får se om jag får mer energi efter att ha vilat en liten stund för nu känner jag mig väldigt slutkörd.

Det är mycket som händer just nu. Det är kul med allt som händer men det gör mig väldigt trött, nu ska jag sova.

När man inte hinner med

Om 1v flyttar jag. 1 vecka!! Hur galet är inte det?? Det är många jag kommer sakna oerhört mycket. Men man kan ju inte stanna kvar för alla andra. Jag behöver göra det här för mig. Flytta från Umeå, börja plugga, bli självständig, flytta ihop med mannen jag älskar. Det kommer bli bra. Och förhoppningsvis får jag svar om jobb där nere snart. Får jag jobb kanske vi lyckas skrapa ihop tillräckligt mycket pengar för att fira jul i Washingon DC hos Daniels moster och hennes man. Vi har blivit inbjudna att fira jul med dom, over there.. Det vore kul men frågan är om vi har råd med det om vi ska till Brasilien nästa sommar. Vi får helt enkelt se hur saker och ting utvecklar sig. Men just nu känns livet ganska bra faktiskt. Fastän jag inte riktigt har förstått att jag snart kommer bo i en annan stad.

Tiden springer förbi mig

Om tio dagar kommer jag bo i Stockholm. Å ena sidan känns det jätte kul att få flytta till en ny stad, börja plugga och flytta ihop med min älskade Daniel. Å andra sidan känns det otroligt skrämmande att lämna staden jag har vuxit upp i, alla vänner och hela släkten. Hur kommer jag klara mig utan mina älskade vänner? Kom tillbaka till Umeå igår, har varit nere i Sthlm med Petter och hans flickvän Johanna. Vår kusin skulle döpas det var fint. Och det var skönt att vara där med Petter och Johanna dom har varit så snälla med mig. Dom köpte en ros som tack för att dom fick bo hos mig :)

På tal om Petter och Stockholm, numera är Petter modell! Han var nere på matbiten då det kom en agentur kille som frågade om Petter var modell, han sa nej. Sen frågade han om han ville bli modell han sa varför inte. Så i onsdags ringde den här agentur killen och ville att Petter skulle komma ner på kontoret för att prata och ta lite testbilder. Det lät vettigt det agenturkillen sa och för att göra lång historia kort, Petter är nu modell!

RSS 2.0