What to do?

image31
Studenten. Högst närvaro i klassen på 3år. De var good times. Vad händer nu då?



Småbröder är de roligaste!


Sammanträffande?

Svettigt, äckligt, konstig i magen, obotligt trött. Nej jag mår inte prima idag.Blä.


Snart: Stockholm!


A: När ska ni till Stockholm?
Y: 21 augusti.
A: står tyst
Y: Det är en tisdag
A: Då firar jag & J 2år, han föreslog att vi skulle fara till Stockholm då.
Vi kanske ska haka på!
Y: Hehe

Wiiiie

Josefin: Jag jobbar som städare på sjukhuset.

Igår måste jag säga var en alldeles perfekt dag!! Ehm. Förutom att jag inte ville vakna å fara å jobba för jag vill vara ledig. Men ah well. Snart bara 1v kvar. Förutom det. När jag kom hem stod min älskade hemma man och lagade mat åt mig. Han var iaf hemma man igår. Vanligtvis jobbar han. Så maten var i princip klar när jag kom hem från jobbet, klyftpotatis, lövbiff, sallad, vitlöksbröd m.m :) Det var så otroligt mysigt!! Sen tog han 6 bussen hem och Anna kom förbi för en "pensionärskväll" haha, dvs Allsång på Skansen, Lösa Korsord och lista ut Sommar Tv och Sommarens Bok. Haha. Det var bäst. Anna är bäst.


I helgen var Lisa bäst.



Om jag ska spara 50 000 på 2 år för att fara på våran Karribien/Brasilien resa är jag beredd att bo hemma fram till dess!! Jag vill =) Visst kommer jag betala min del hemma så att säga men det blir fortfarande billigare än å bo själv. Å jag är så bra. Jag känner mig riktigt glad nu. Resan är en delmål, det är om 2år och det är vi. Så är de bara.
Lycka.

Förlåt

Min dator har legat nere sen förra måndagen den går inte ens att starta. Så jag uttnytjar jobbets dator.

Därför har jag inte uppdaterat min blogg eller besökt era bloggar pga tidsbrist och omöjlighet.

Längtar till Stockholm.

Sen spara till Karribien/Brasilien 2009

Oh yes. Jag är taggad.

Utan snus i två dagar försmäktar vi på denna ö

Första riktiga dagen på jobbet idag. Gick rätt bra tillslut. Från början kände jag mig rätt lost och hade ingen aning om vad jag skulle göra men till slut så fick jag koll på det jag skulle göra. Har dock knappt ätit nåt idag så nu har värmer jag en hemmagjord pizza, sitter i soffan och ser på That 70's show. Inge bra att jobba på 4h sömn och ingen mat i magen. Men det gick bra iaf som tur var. Ikväll kommer mitt kontokort hem från Nordmaling. Daniel hade kidnappat det. Nä. Nu ska jag äta för första ordentliga gången idag. Bye bye.

Opeppad

har märkt att jag blir opeppad på att skriva när ingen kommenterar.


För övrigt har jag en sån där mysig känsla inuti mig. Längtan fast ändå nöjd med tillvaron.

Nästa gång jag träffar D så ska vi boka vår resa till Stockholm  där vi ska vistas i nästan 1v.
Lyckan är total.

Duktig jag

Idag har jag lagat mat!!

Jag lagade potatisgratäng....




och jag gjorde köttfärspaj....


för att sen tillaga middagen vilket blev wokade grönsakar, kött och pasta!



image27image28



Idag har jag varit hur duktig som helst vilket resulterade i 9 lunchlådor!!  9st lunchlådor!! Å jag är så bra.

Om man bortser från det faktum att jag ska upp om 5h och jag kan inte sova. I'm gonna be so dead.
Men det ska bli skönt att få rutiner igen. I've missed it.


Har inget å skriva. Ah well, hade bäst!!



Torsdag

Josse sov här inatt, hon är söt :] Jag har bakat två banankakor, 1 äppelpaj, 1 potatisgratäng som snart är klar å sen ska jag göra köttfärspaj. I'm so good.

Idag

Dagen började med att jag mötte Evelina vid Gandhi för att upptäcka att dom hade semesterstängt så vi vandrade mot Great Eastern istället för god buffe :) Jag blev så mätt så det kändes som att jag skulle rulla därifrån. Ojojoj så mkt mat. Sen kom Jenny S förbi då vi satt å åt, när maten var betald gick jag hem, slängde in en tvätt och for på AF för basinformation. Efter det for jag hem till Jenny å va social medan hon förbannade sig över den dumma brud som lånat en bok med symönster å grejer som min Jenny behövde som skulle vara inne för en vecka sedan medan hon ritade upp mönster och exprimenterade så gott hon kunde. Hon är fin min Jenny. Sen for jag hem, Annika kom förbi för att bli bjuden på middag å försenade födelsedagspresenter. Det blev tunnpankakor, aka plättar, det var en fin kontrast till dagens lunch. Under Annikas vistelse blev de många allvarliga samtalsämnen som var jobbiga för mig för att sen fara förbi ICA och köpa ostbågar, Coca Cola med mera för att ha med till Nordmaling.

Nu är jag här och håller Daniel kvar i duschen för att jag har handdukarna haaha.

Ska sluta. Vi ska se American History X

Full rulle

Om 20min ska jag träffa Evelina på Gandhi för att käka lunch buffe. Lovely.
Kl 13.00 ska jag på basinformation på AF i typ 4h lr nånting.
Sen ska jag hem å fixa de sista grejerna och sen ska jag till Nordmaling.

Jag hoppas det här blir en super duper dag. Men det känns inte så. Vet inte varför.
Saker känns fel. Det är dimmigt ute och jag tycker mig se hur kylan kommer bita tag i en.
Saker är fel.

Pizzapojken

Först en förklaring, Ungdomsslussen är typ som socialen. Är man ung, arbetslös och arbetssökande dvs ha sökt minst 7jobb/månad och är inskriven på AF och inte har några gömda fonder, sparkonto eller annat så kan man få bidrag för att man ska ha något att leva för å sen är det bidraget olika för om man bor själv eller med föräldrar osv osv. Så Camme, det tycker jag absolut du ska kolla upp!!

Idag har jag träffat Annika. Det var mys!! Sen kom hennes vän David förbi. Han var rolig =)
Sen snackade jag med Daniel på väg hem från Ersboda där han sa att han funderar på att flytta ihop med sin morbror Raj efter att ha tydligt klargjort att han inte kan flytta ihop med mig eftersom han vill bo själv och stå på egna ben först. Hur står man på egna ben om man flyttar ihop med sin 38åriga morbror??? Jag blev sur.
Då gick jag och köpte pizza på mitt stammisställe Maxim där jag berättade för min personliga pizzapojke om hur dumt allting var och han tyckte min kille var skum. Pizzapojken är bra.


Imorron blir det lunch på Gandhi, basinformation på AF, sen Nordmaling. Förhoppningsvis får jag tillbaka min kanel så jag kan baka banankaka till Evelina så jag blir av med gamla bananer som inte kommer användas till nåt annars. Det är good shit. Jag får baka vilket jag tycker är jätte kul och det är nån annan som äter upp det! Kan det bli bättre???

Haha

Ikväll ska jag träffa Ronja å de ska inte du :P Jag är bäst!!!

På slöjden

Har varit småfebrig idag. Dumtdumtdumt. Men jag har varit på Noréns och bett om arbetsintyg. Fab. Det är klart imorronbitti. Då far jag förbi Noréns för att hämta mitt intyg, kopiera det på bibblan för att sen fara till ungdomsslussen. Fab.

Nu sitter jag på Östra Ersbodaskolan och kollar bloggar å communitys medan pappa bygger en vägg till min syster. Pappa jobbar som slöjdlärare här. :) De var så många år sen jag var här sist. Nostalgi.

Vet inte vad mer jag ska skriva.

Idioti

Ser på ordspelsprogrammet på 5an. Dom tycker dom är så generösa som har 10 000 i fast pris fastän det är 50-60 per som ringer in och kommer fram sen är det ju alla som ringer in och inte kommer fram. Bara på de människor som kommer fram får dom in ca 60 000 eftersom de kostar 10kr per samtal. Detta innebär att om man bara ska räkna de som kommer fram så delar de inte ens ut 1/3 utan om man bara räknar de som kommer fram delar de ut 1/6 i bästa fall. Om man räknar alla delar dom ut kanske 1/1000 vilket är helt sjukt, kan inte Sveriges befolkning bara bojkotta?!

Please lovers

Kan ni snälla börja kommentera igen??  I miss it.

Otrevliga överraskningar

Ibland stöter man på personer man inte vill stöta på. Som igår. När jag såg han stå framför mig och le sådär som han alltid gör och säger Tjena så dog jag lite. Jag hamnade i chocktillstånd. Jag har inte träffat han på 1,5år. December 2005. Han var hemma hos mig. Vi kysstes. Jag hade känslor för honom. Efter det sa jag på telefon att han fick välja, kompis eller flickvän. Han sa att han hittat nån tjej som han skulle på dejt med som han började få känslor för. Dö. Jag har inte sett skymten av han sen dess och just då man är som mest avväpnad då bar POFF! Åsså stod han bara där. Vi pratade lite ytligt om vad man skulle göra under dagen osv. Sen sa vi hejdå. Han sa vi ses. Vi ses?! Som om. Efter vi skilts åt och jag gått för att låsa upp min cykel så hade jag hjärtat i halsgropen och jag var andfådd och hade svårt att stå upp. Fy fan. Otrevliga överraskningar. Jag är bara glad att jag inte blev ihop med honom. Och nej jag har inga känslor kvar för honom om nån skulle tro de. Jag har min Daniel som jag älskar över allt annat. Jag blev bara tagen på sängen. Påmind om hur han sårat mig. Fan. Jag dör. Helvete.

THOMAS!!

Min älskade morbror Thomas som har flyttat till Brasilien för kärlekens skull var inne på Paulos msn (min ingifta kusin) och så fick jag prata med honom. Å det var så underbart. Jag har inte pratat med honom sen september då han kom på Niklas och Ylvas bröllop. Niklas är min andra morbror. Åååå det var så underbart att få prata med han igen. Han var som en storebror, som en självklar del av vardagen när han bodde här hemma i Umeå. Jag saknar honom men å så glad jag är nu. Så glad så.


Den här helgen är bäst.

RSS 2.0