Malta!!!

Om mindre än tolv timmar sitter jag på ett flyg till malta. Det ska bli så skönt att komma bort lite. Slippa oroa sig. Slippa stressa sönder över allting. Ni som följer min blogg tror troligtvis att jag är lite schizo eftersom jag pendlar varannan sekund ungefär mellan high and low. Men det är jag inte. Vad jag vet...

Det jag däremot vet är att jag älskar min sambo och mina vänner och familj väldigt mycket och imorgon är jag på malta, solar, badar kanske dricker nån god drink eller två. Det ni ;)

Mitt flyg går 6.00 imorgon bitti (torsdag) och jag är tillbaka i Sverige igen 01.00 natten mellan söndag å måndag. Det ska bli så skönt att komma bort på riktigt. Det här kommer bli andra gången jag är utomlands i hela mitt liv! Första gången var för ca 10år sen då jag var på Mallorca med min familj och mormor och morfar. Så det är väl på tiden att jag far iväg igen då eller vad säger du?

Kommer sova på Arlanda inatt eftersom det är svårt att ta sig ut till Arlanda mitt i natten på en vardagsnatt. (Vet inte om det varit nå enklare på en helg däremot heller.) Men det lär ju bli spännande så från ca 23 ikväll kommer vi vara på Arlanda, ifall ni skulle ha vägarna förbi tänkte jag. Haha. Vet dock en person som oxå kommer vara på Malta. Hon kommer hem från en Greklandstripp. Får se om vi springer på varandra.

Vet inte egentligen vad mer jag ska skriva. Ah well. Hade bra allihopa!
Stor Kram

Nazistjävlar

Förstår inte och kommer aldrig förstå mig på hur någon kan medvetet kränka en annan person baserat på hans/hennes ursprung utan en tanke på hur den personen blir sårad. Utan en tanke på hur mycket man förstör för den här personen. Jag spyr på såna som dom. Och i de allra flesta fall, så är det inte första gången som personer med etnisk tillhörighet med nån annan än skandinavisk får ta jävligt mycket skit för sitt ursprung. N - ordet och andra sådana skällsord är inte okej nånstans. Och jag blir jävligt förbannad över att sånt här förekommer. Men nästan mer förbannad blir jag när allmänheten ser sånt här förekomma utan att nån jävel reagerar. När det t o m finns ordningsvakter cirkulerande. Utan att någon säger till nazistjäveln att vad fan håller du på med? Det är inte acceptabelt. Fy fan för sån här.

Lite ljusare på livet

Hej allesammans!
Nu är jag lite gladare än sist jag skrev. Vi har skaffat tvättmaskin vilket kommer göra mitt liv tusen gånger enklare. Bara surt att en rörmokare måste komma och dra vattenledning till tvättmaskinen. Suck och stön, för många kronor rinner ut där, men det är trots allt värt det. Det är ju bara en engångskostnad som tur är. Rörmokaren alltså. Något annat som också är trevligt är att jag å daniel har bestämt att vi ska fara till Malta på en sol&bad weekend. Kommer bli jätte mysigt. Har varit på polisstationen och fixat pass, jag får det nästa vecka. Längtar så mycket. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Sitter i skolan nu. Har föreläsning om 45min och har absolut ingenting att göra. Vissa skulle säga att man kan plugga då men har inte med mig böcker så jag kan läsa.....  Kommer hursomhelst vara i skolan till sent ikväll eftersom vi måste göra ett stort grupparbete så middag på skolan. Yeeey. Men det är väl bara att bita ihop.

Och Lisa; nej du bryr dig inte för mycket. Det går inte. Tack för att du finns. Älskar dig.

.....

Jag är less. Jag är bara så less. Förlåt om jag bara skriver om trista grejer jag är ledsen men det är så det är just nu. Daniel skulle få praktikplats men de sket sig, igen. Det ser mörkt ut just nu. Blir nog ingen Umeå resa i sommar. Har inte råd. Iaf inte till att börja med. It sucks i'll tell u. Så vill ni träffa mej får ni komma till Sthlm. Tråkigt. Men ska en fattig student försörja två personer så blir det så. Det går inte ihop. Tyvärr. Orkar inte skriva nå mer. Ring om ni vill nåt.

RSS 2.0