Utgång eller inte

Lite sugen på att gå ut, men kan inte bestämma mig om jag ska det eller om jag bara ska ha en skön hemma kväll. Aningen jobbigt val. Fast kanske att jag far ut iaf. Har inte varit ute sen shape up så det kanske e dax. Jag tror jag överväger att fara ut. Det kan bli kul. Aja, vi får se.

Mardröm

Jag hade en jätte hemsk dröm inatt. Vaknade mer eller mindre gråtande vid halvåtta tiden imorse å sen kunde jag inte somna om.

Det började med att Roomservice skulle göra om Daniels sovrum, vilket var lite skumt. Sen försvann han. Sen var jag en kille och hade en jätte het tjej och vårt förhållande baserades på ett poängsystem. Der var typ att hon var guld&silver i sängen men iövrigt var hon typ inte bra alls. Ännu mer skumt. Sen var jag med i det amerikanska fotbollslaget och under matchen märkte jag att jag fick en boll i huvudet vilket gjorde jätte ont så jag kastade tillbaka den. Vad jag inte visste då var att det var en kille på mitt lag som hade kastat på mig som jag kastade tillbaka på som dessutom råkade vara vår stjärnspelare. Efteråt i omklädningsrummet sa dom att om jag försökte minsta lilla grej skulle jag ångra det. Jag fick lov att smyga å gömma mig hela vägen ut från omklädningsrummet, skolan allting för att sen springa hem. När jag var hemma med vänner å familj och skulle äta så såg jag ut genom skolan och då stod halva skolan utanför huset med högafflar, facklor och knivar. Tänk er häxjakt. Och jag försökte prata med dom genom fönstret och ville hålla dom lugna, samtidigt som min familj och mina vänner sa att om dom attackerar så skyddar vi Yrsa, nu var jag tjej igen, och alla 100personer som stod utanför höll sig relativt lugna. Vi var i Nordmaling och tydligen hade jag nån lillasyster som gick skola i Hörnefors och allt var lugnt tills hon kom. När hon kom var hon av nån anledning oxå sur på mig och drog fram en kniv. Det var startskottet för alla andra. Dom krossade fönster som dom hoppade in genom och jag hoppade ner under matbordet sen slöt mina vänner upp runtomkring mig och höll mig hårt i mitten av alla så ingen skulle kunna skada mig. Sen vaknar jag upp på sjukhuset där polisen kommer och ställer frågor. Jag vet inte vad jag svarar för jag är så omtöcknad och sen vaknar jag. Det var en riktigt riktigt hemsk dröm. Fy fan.

RSS 2.0