Historisk händelse!

Idag har jag betalat min första räkning. Det känns inte bäst eftersom det var en telefonräkning som kändes aningen för hög. Det smärtade. Det är därför man bör älska refillkort! Men det känns bra. Nu vet jag hur man betalar sina räkningar och det är ju så simpelt!! Men känns surt att jag var tvungen att ta från mina sparpengar för att ha råd. Men det löser sig, nu när jag har en stadig inkomst kommer jag inte behöva det i fortsättningen, de känns rätt rätt bra.
Inatt ska jag jobba natt för första gången, vilket gör mig lite orolig eftersom jag inte kunde sova längre än 10idag och jag har inget speciellt att göra idag som kan trötta ut mig så jag lyckas ta en lur innan jag börjar. Nån som vill hitta på nåt med mej idag??  


Just det...

.... pluspoäng till mig, för några dagar sen såg jag en person, som gjort mig väldigt illa, på stan med sin tjej, och jag dog inte. Jag registrerade att det var han och sa hej sen gick jag vidare med mitt liv utan att tänka på det sen. Det är otroligt skönt att det inte kom upp några hemska flashbacks som det gjorde sist jag sprang på honom på stan, i somras. Thankyou god. Men egentligen, varför skulle det? Daniel är mannen i mitt liv och kommer alltid vara det.

Helgen v. 17 dvs 25-27april kommer vi mest troligt fara upp till Hemavan och mysa för att fira 5år tillsammans.
Happy happy happy. Bo på högst upp på Hyllan och ha utsikt över hela Hemavan. Najs. Jag älskar den mannen. Och om ca 6mån kommer vi bo ihop. I Stockholm. I en tvåa. Livet känns bra.







Varför är det så att när man försöker plugga och det går jätte bra då är man fokuserad som fan, men när man fastnar och inte har nån att fråga, då är det kört så då sitter man och hittar på allt annat än just det. Det är ett fascinerande syndrom som jag nästan förträngt fanns.

Ibland ska man ha tur

Måns Zelmerlöv - Brother oh Brother
Christina Aquilera - Reflection (mulanlåten) är mina besattlåtar just nu.
Grymt bra!!

Och helt oväntat fick jag nästan 1000kr på mitt konto igår trots att jag inte jobbat sen i november.
Tack säger jag till landstinget som anser att jag förtjänar det :D

Som på räls

Nu var det riktigt länge sen jag skrev här. Mycket har hänt sen dess.
Jag har fått ett personligassistentjobb, 77%, kommer jobba häcken av mig men det kommer bli fint med pengar å massvis med OB! Jag har börjat räkna MaB&C på komvux, har haft mitt första prov och jag klarade det!
Jag och Daniel firar i April 5år tillsammans då vi planerar att fara till Hemavan för att fira, komma bort och byta miljö och framförallt bara njuta. Och sen till sommaren flyttar vi till Stockholm där vi har en lägenhet som bara står och väntar på oss. Samt att eftersom jag jobbar som personlig ass. för kommunen så får jag ett månadskort på simhallen för endast 110kr!!! Life is good.

RSS 2.0