Jobbintervju

Hej, idag ska Daniel på en jobbintervju. Det känns bra. Jag hoppas verkligen att han får det.
Det skulle underlätta för oss så ofantligt mycket. Då skulle vi kunna göra det vi vill. Vi skulle kunna spara utan att oroa oss för våra räkningar. Vi skulle kunna renovera köket och badrummet. Spara till vår resa i sommar. Samt även spara till vårt bröllop och bara allmänt kunna unna oss saker. Det skulle vara fantastiskt så jag håller tummarna för att det ska gå bra för honom idag. Livet skulle underlättas så mycket!!  Oj vad jag hoppas på det här.  Men arbetsgivaren verkar vara otroligt optimistisk i alla fall. Så vi hoppas på det bästa. Han behöver verkligen få det här jobbet för vår skull. Det är ingen rolig känsla att behöva undra om vi överhuvutaget har råd att betala våra räkningar. Fy fan. Aja... ska börja dra mig till tvättstugan, har mer kläder som måste tvättas. Hann inte med allt jag skulle i fredags.

På fredag är det Norrköping iaf. Vara där över helgen. Fira Daniels faster Karin som fyller 50år.
Det kommer bli skönt. Men nu ska jag gå. Hejdå!

Var är mina pengar???

Skulle få min semesterersättning idag, 10 jävla tusen kronor har jag fått de? nä. Nån har glömt att informera lönekontoret om att skicka pengarna till migt, lönekontoret sa att dom kunde skicka pengarna omgående så länge min fd chef okeyade det. Men tror ni min fd chef är anträffbar? Nej hon är på kurs hela dagen. Oj vad jag är bitter. Skjut mig någon.

Sitter i tvättstugan och surfar medan kläderna blir färdigtvättade och torra. Nåt måste jag ju sysselsätta mig med right?
När jag är klar här kommer iaf jag å käka hemmagjord pizza, alltid nåt. Sen efter det ska jag slappa ett tag för att sen ta mig till brommaflygplats för att möta min bror som kommer ikväll. Då får jag hit min cykel oxå det är lovely.

Har även varit och storhandlat på Coop stormarknad idag. Så skönt att dom har öppnat 10min promenadväg från oss. Dom hade premiär igår =). Så nu kan vi handla mat aningen billigare än förut även fast de blir dyrt när man handlar mkt blir det ju ändå en viss skillnad och det är ju aldrig fel. Nu har vi ett Coop Med Mera kort och det är king, fick en hel del rabatter tack vare det så det är ju aldrig fel. Nu känns det lite bättre när jag fått skriva av mig lite...

Lite mindre ångest. Pengarna kommer när dom kommer. Det är ingenting mer jag kan göra åt saken.
Snart kanske några av mina kläder är torra....  

Puh...

Nu har jag skrivit ner mina tenta anteckningar. Det känns otroligt bra måste jag säga. Imorgon är det tenta och sen är det några dagars ledighet, utan något som helst pluggande. Det känns fantastiskt!!
Sen kommer min älskade bror hit på fredag, då får jag oxå ner min älskade cykel =)
Det ska bli kul att träffa honom. Jag har en så underbar lillebror bara så ni vet ;)
Nä nu ska jag springa ner på affären. Hade bra!!
Kram  

Tenta!!

Första tentan imorgon.. paniken. Kommer inte hinna läsa allt som jag borde. Katastrof. Göra tidsaxel å gå igenom föreläsningsanteckningar. Gash. Hoppas att jag klarar det här nu!!! Hjälp mig, någon??     

Intensivt

Det har varit en mycket intensiv dag. Jag klev upp kvart i sju imorse för att göra mig iordning, käka frukost och sen hjälpa faster Ulla med förberedelser. Vi firade pappa idag, 50år. Först kom alla till Stöcksjö, när alla var samlade dök jag upp från ingenstans och sa tadaa, hej pappa! Han sa nämen hejsan, jag hoppades att du skulle komma. Sen for vi till Olofsforsbruk där pappa fick smida en ros. Sen gick vi och tittade på en utställning, skålade för pappa och lite snacks sen var det dags för lunch. Vi åt lunch på Olofsfors Herrgård, fläskfilé med potatisgratäng, det var super gott!! Efter det for de andra till berghem, vi for tillbaka till Stöcksjö för att dekorera tårtorna. Då blev det fika, det fanns 3 tårtor sammanlagt. När vi fikat klart började folk droppa av lite. Då var det dags för vin, kex och ost. Det var otroligt gott efter att ha fått i sig så mycket sötsaker. Sen satt vi å pratade en stund och sen for även vi (när jag säger vi menar jag min faste Ulla hennes sambo Göran, hans son Jakob och Rasmus & Ronja) tillbaka till Stöcksjö, när vi kom hem var klockan åtta och jag kokade the och la mig i soffan. Såg musikmaskinen och sing a long, sen var det dags att krypa till kojs. Jag ringde Daniel och fick veta att jag kommer komma hem till ett rent hem imorgon :) Jätte skönt. Och nu ligger jag här och skriver om min dag. Men det har varit en bra dag. Mysigt att träffa släkten. Men jag måste erkänna att jag längtar tillbaka till Stockholm nu. Tillbaka till vår lägenhet och till min älskade Daniel. Nä nu ska jag sluta innan jag somnar med datorn i knä. Godnatt allihopa!

Kram  

Umeå, älskade Umeå

Nu är jag tillbaka i Umeå för helgen, pappa fyller 50 så det blir ordentligt firande imorgon :) Och det roligaste av allt - han vet inte att jag kommer :) haha det ska bli så kul att se hans min när jag kommer. Känns bra att vara i Umeå, Stöcksjö hos min faster Ulla, min kusin Ronja och resten av hela familjen :)

Ronja gav mig manikyr ikväll ;D Nu ska vi se film, bye!!  

Less&sönderstressad

Skulle tvätta idag men var nå fel så jag kom inte in i tvättstugan, steg upp 6 i onödan, städade en hel del igår, måste fara till bromma flygplats idag och jävlas för att dom inte kunde ta betalningen på mitt kort och dom kunde inte skicka en faktura så nu måste jag fara till flygplatsen för att betala min resa. Det suger. Särskilt som jag är sjuk. Har spytt idag. Inge kul alls. Har inte tid att vara sjuk. Herregud. Orkar inte skriva nå mer n... hejdå


RSS 2.0