Smart Oprah, smart!

Såg på Oprah häromdan, i söndags var de nog, där hon hyllade mammor världen över. Sen frågade hon alltid de afrikanska mammorna, brasilianska osv vad de ville att amerikanskor skulle veta om deras liv.
I slutet av programmet hade Oprah Winfrey, kvinnan som tjänar mest av alla kvinnor (utan å prostituera sig) världens snilleblixt! Alla mammor vill ha samma sak för sina barn. Att det ska lyckas bättre än sina föräldrar, att det ska vara lyckliga och må bra. Shit pom frit vad smart Oprah måste vara som kom på det helt själv. Höhö.
Sen var det en norsk mamma med i Oprah som satt å skröt om hur Norge var det bästa landet i världen att vara mamma på eftersom man får ta ut föräldraledighet när barnet är litet, sjukdagar, barnbidrag etc. Så norskan satt där å skröt om hur fint allting var. Bästa landet i världen att vara mamma på. Yeah my ass. Visst det är bra där men det är inte bättre än vi har i Sverige, det kunde hon väl faktiskt ha nämnt tycker man men eftersom hon inte tänkte på det eller inte orkade göra efterforskningar för hur Norge låg till i jämförelse med övriga skandinaviska länder så kunde hon sitta där å säga att det är bästa landet i världen att vara mamma på för hon hade bara jämfört med afrika, usa, brasilien etc. Dvs land som inte har så stor förståelse för att vara hemma med sjukt barn. Ja. Så kan det gå.


Har inget emot Oprah egentligen men är bara irriterad just nu så då häver jag ut det på i princip vem som helst. Ikväll blev det Oprah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0